Af Ritzau - 27/07-16 11:52; Opdateret: 27/07-16 12:03

Forsvundne Emilie: Trøje og overvågningsvideo hjælper ikke politietForsvundne Emilie: Trøje og overvågningsvideo hjælper ikke politiet

17-årige Emilie Meng fra Korsør har været væk siden 10. juli. Politiet er ikke nærmere en opklaring.

Bildstrecke im Grossformat »

Ifølge Sjællandske har politiet hentet en iturevet trøje i nærheden af Halsskov Rev tæt ved Korsør Station, hvor Emilie Meng sidst blev set, men den er ikke magen til pigens. Arkivfoto.

Det har tidligere været fremme, at politiet har fået indleveret en trøje, der var magen til den, som 17-årige Emilie Meng havde på, da hun forsvandt 10. juli.

Politiet har ganske vist fået indleveret en trøje, men den er ikke magen til teenagerens, oplyser politikommissær og efterforskningsleder Marianne Roe.

- Det er rigtigt, at vi har fået en trøje ind, men det er ikke rigtigt, at den er magen til, understreger hun.

Flænset trøje fundet: Havde samme farve som 17-årige Emilies
Flænset trøje fundet: Havde samme farve som 17-årige Emilies

Ifølge Sjællandske har politiet hentet en iturevet trøje i nærheden af Halsskov Rev tæt ved Korsør Station, hvor Emilie Meng sidst blev set, men den har altså ingen forbindelse til den 17-årige.

BT talte tirsdag med en mand fra Korsør, der via et overvågningsbånd fra sin private bopæl så to mænd vandre forbi, få timer efter at Emilie Meng sidst blev set.

Manden tænkte, at mændene måske kunne have forbindelse til Emilie Mengs forsvinden.

Nyt spor? To mænd med dametaske fanget på overvågning nær Emilies hjem
Nyt spor? To mænd med dametaske fanget på overvågning nær Emilies hjem

- Vi har undersøgt det, men der er ingen sammenhæng. Vi er desværre ikke kommet nærmere en opklaring, tilføjer Marianne Roed.

Teenageren er sidst med sikkerhed set søndag 10. juli, da hun efter en bytur i Slagelse ved 04-tiden tog afsked med et par veninder på stationen i Korsør.

Emilie Meng er 168 centimeter høj, almindelig af bygning, har langt brunt hår, og hun var iført sort langærmet cardigan med sort blondebluse og blå bukser. Hun havde blå Adidas-sko på fødderne.

LÆS OGSÅ: Jysk ægtepar: Vi har set Emilie i live

LÆS OGSÅ: Politiet får stadig henvendelser om forsvundne Emilie

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx