Af SIMONE AUGUSTA LUNDT - 17/05-17 15:05

Troede aldrig, lovovertrædelsen ville blive opdaget: Men han havde glemt én meget vigtig detaljeTroede aldrig, lovovertrædelsen ville blive opdaget: Men han havde glemt én meget vigtig detalje

Genbrugsstationen i Nakskov var lukket. Derfor troede en mand, at det nemmeste ville være at smide sit skrald ud i en privat container. Det var der jo ingen, som ville opdage - troede han.

storybild

Den private container, han smed sit skrald ud i, tilhører et firma på Skibsværftsvej i Nakskov, den var blevet fyldt op med skrald fra et lille trailer-læs, det skriver Sydsjællands Politi i en pressemeddelelse.

En 38-årig mand fra firmaet så, at der lige pludselig lå noget uventet i firmaets container mandag d. 15 maj. Container var fyldt med en masse personlige papirer og endda to pas, så det var tydeligt, at det ikke kom fra firmaet selv. Derfor ringede han til politiet, som tog sig af sagen.

Politichef efter drab på betjent: Vi bakker 100 procent op om vagtchef
Politichef efter drab på betjent: Vi bakker 100 procent op om vagtchef

Politiet fandt hurtigt frem til ham, som troede, at det var en hurtig og nem løsning at smide papirerne i en andens container. De to pas, der var blevet smidt ud, afslørede nemlig mandens identitet. Det var fordi, at det var hans bedsteforældres personlige papirer og pas, han havde smidt ud, på den måde kunne politiet finde frem til gerningsmanden.

Politiet finder formodet drabsvåben i et vandløb
Politiet finder formodet drabsvåben i et vandløb

Da han blev kontaktet af politiet, fortalte han, at de papirer, som var smidt ud kom fra hans bedsteforældres dødsbo, han var i gang med at tømme. Genbrugsstationen havde lukket, derfor valgte han at smide det ud i den private container.

Den hurtige og nemme løsning blev dog dyrere end forventet, da det blev aftalt, at udsmideren skulle betale for at få kørt læsset væk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
'Paradise'-par havde sex på tv: Sådan...
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx