Af - 13/12-16 20:29

Politiet om Emilie Meng: Så længe forsætter vi efterforskningenPolitiet om Emilie Meng: Så længe forsætter vi efterforskningen

Den 18-årige pige har været forsvundet i 162 dage.

Bildstrecke im Grossformat »

Politiet er stadig langt fra at give op i sagen om den forsvundne Emilie Meng, der forsvandt sporløst fra Korsør Station i juli.

Det skriver BT.

Selvom antallet af henvendelser i sagen om den forsvundne teenager ikke er så talrige som tidligere, så kæmper politiet stadig for at finde frem til den forsvundne Emilie Meng, der forsvandt en tidlig morgenstund i sommer.

For tiden arbejdet efterforskerne efter tre teorier. Teenageren kan have været ude for en ulykke, en forbrydelse eller simpelthen forsvundet med vilje. Uanset hvad der er sket, så mener efterforskningslederen, at det er mærkværdigt, at det ikke har efterladt spor, som kan lede politiet videre.

Nye spor i Emilie Meng-sagen kan hænge i luften
Nye spor i Emilie Meng-sagen kan hænge i luften

- Det er atypisk, når man kan forsvinde en søndag morgen uden at efterlade nogen form for spor. Også når man tænker på, at der på trods af det ekstremt store arbejde, der er lagt i sagen, ikke er sket et gennembrud endnu, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi overfor bt.dk.

Selv om det ligefrem skrider fremad i efterforskningen, så kommer der stadig til at gå et godt stykke tid før politiet skruer eftersøgningen ned på vågeblus.

Politiet taler ud om Emilies forsvinden: Her er de 3 muligheder
Politiet taler ud om Emilies forsvinden: Her er de 3 muligheder

- Så længe vi har noget at arbejde med og nogle elementer i den efterforskning, vi har planlagt, lægger vi ikke sagen ned eller drosler den ned. Og vi er SLET ikke der endnu, hvor vi er begyndt at overveje den del. Når man efterforsker sådan en type sag, er man nødt til at være ret bred, så der er stadig mange ting i gang, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi overfor bt.dk.

Ifølge bt.dk forklarer vicepolitiinspektøren, at der stadig foregår en del 'systematiske undersøgelser,' der skal kortlægge, hvem der kan have været omkring nordbyen, hvor Emilie forsvandt.

67-årig søger erstatning for ransagninger i Emilie-sag
67-årig søger erstatning for ransagninger i Emilie-sag

Politiet vil stadig gerne tale med føreren af en hvid varevogn, der blev efterlyst i oktober. Her har politiet endnu ikke fået kontakt med føreren.


LÆS OGSÅ: Nye oplysninger: 67-årig mistænkt for at holde Emilie Meng fanget

LÆS OGSÅ: Politi får kritik for manglende indsats mod privat aflytning

LÆS OGSÅ: Politiet har to mistænkte i i Emilie Meng-sag: Nu skal detaljerne frem

LÆS OGSÅ: Natascha Kampusch kommer med råd i Emilie-sagen: - Mist ikke håbet

LÆS OGSÅ: Nye oplysninger: 33-årig mand blev sigtet for drab på Emilie Meng

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Medie: Nye detaljer afsløret om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx