Af - 05/01-17 16:55

Vildt: Københavnsk natklub kræver en million for medlemsskabVildt: Københavnsk natklub kræver en million for medlemsskab

- Der er mange der er forelskede i at få det helt dyre medlemskort, siger ejeren af natklubben Panama.

storybild

Natklubben Panama holder til i kælderen af biograf-komplekset Palads i det indre København. (Privatfoto)

Natklubben Panama har siden sin åbning i fjor formået at komme i medierne flere gange på grund af de overdådige fester, der bliver holdt i kælderen under Palads-biograferne.

Ikke mindst vakte det opsigt, da det lykkedes en mand at spendere 200.000 kroner på champagne på en enkelt aften.

TV: Mand fyrer 200.000 af på champagne på dansk natklub
TV: Mand fyrer 200.000 af på champagne på dansk natklub

Og Panamas medejer Patrick Peitzsch lægger da heller ikke skjul på, at de gerne ser folk lægge en masse penge for at få lov til at feste med i de fashionable rammer.

Derfor har de gjort det muligt at købe et medlemsskab til ikke mindre end 84.000 kroner om måneden - altså en rund million om året.

Men så bliver man også forkælet, forsikres det.

- Man bliver partner med 1% af ejerskabet, kan tage et ubegrænset antal gæster med og får 6 liter I AM Vodka og 6 Liter I AM rosé hver gang de ankommer på Panama. Derudover kommer de med på en tur til Panama - eller et tilsvarende rejsemål, der måske ikke er så meget i offentlighedens søgelys - vi lægger meget vægt på diskretion, skriver Peitzsch i en mail til metroxpress.

Drømmejob? Det skal der til for at blive picker på natklub
Drømmejob? Det skal der til for at blive picker på natklub

På trods af den noget pebrede pris er der stor interesse for det ekstravagante medlemsskab, hævder han.

- Der er mange der er forelskede i at få det helt dyre medlemskort, og spørger til det - og en der har smadret sparebøssen, fået arveforskud og solgt sine Apple aktier og sit Kvium-maleri for at blive partner, da han brænder for at lave klub - snart også om torsdagen, skriver Patrick Peitzsch.

Det er dog også muligt at købe noget billigere medlemsskaber - for ned til fire kroner om måneden - men man skal igennem en streng screeningprocess for at opnå det.

- Derudover er der jo snart 2000 glade gæster som abonnerer på de forskellige andre Panama-kort.
Det giver os en unik mulighed for at skrædersy vores klub til medlemmerne og lave det helt rigtige menneskemix - vi er jo ikke et cirkustelt på strøget fyldt med tilfældige mennesker.

Lavede fræk video med Nikita Klæstrup: I aften åbner hans vilde klub
Lavede fræk video med Nikita Klæstrup: I aften åbner hans vilde klub

- Igen - diskretion er en æressag - vores medlemmer sætter pris på deres privatliv. Dog kan jeg beskrive det segment, der køber vores kort: Det er vores venner, der typisk er folk der rejser meget og vil noget i livet. Der er en overvægt af folk fra nord, indre København, kvinder mellem 20-28, iværksættere og folk der er igang med en lang uddanelse - udover de sædvanlige fra mode, medie og musikmiljøerne. Vi forfordeler klart sjove mennesker vi har gode erfaringer med - det er ikke nok bare at have trutmund og gå på CBS, skriver Patrick Peitzsch.

Hvis du tror, du er sej nok til at feste med, kan du anmode om medlemsskab her.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billeder vækker afsky: Turister gør...
bt.dk
10 spørgsmål du altid har haft lyst...
bt.dk
Eddie Skoller sætter...
bt.dk
Thomas Skovs far faldt om og bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx