Af Ritzau - 25/06-16 17:45; Opdateret: 25/06-16 18:12

Glade studenter blev overdænget af æg og olieGlade studenter blev overdænget af æg og olie

En studenterkørsel på Amager endte fredag i alt andet end en fest, skriver Ekstra Bladet.

storybild

Studenter blev angrebet med æg og olie, da de kom tilbage til deres vogn, efter at de havde været inde hos en fra klassen. Arkivfoto. (Billede: Free/Colourbox)

Hvad der skulle have været en festlig og uforglemmelig oplevelse for nyudklækkede studenter fredag, udviklede sig i stedet til en ubehagelig aften.

Midt under en studenterkørsel på Brydes Allé på Amager i København blev festglade studenter angrebet med kasteskyts.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Vi havde været inde hos en fra klassen, der bor i Hørgården, og da vi kommer ud og skal til at gå op i vognen, står der 30 til 40 mennesker og venter på os, fortæller Julie Sommer til avisen.

En gruppe unge blokerede vejen med containere og en personbil, så studentervognen ikke kunne komme forbi. Da vognen stoppede op, blev der kastet med æg mod de studerende.

Julie Sommer fortæller til Ekstra Bladet, at gerningsmændene også løb op til vognen og hældte olie ud over studenterne.

Henrik Stormer, vagtchef ved Københavns Politi, fortæller lørdag eftermiddag til Ritzau, at politiet var ude at lede efter gerningsmændene fredag uden held.

- Vi modtog tre anmeldelser i går (fredag, red.). To ved Hørgården og en på Robert Jacobsens Vej, som også er på Amager. Vi ved ikke, om gerningsmændene er de samme, men det er der meget, der tyder på, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx