Af - 31/10-16 09:49

Mette fik en 'sød' besked fra blikkenslageren:  - Jeg føler mig meget krænketMette fik en 'sød' besked fra blikkenslageren: - Jeg føler mig meget krænket

Mette Munkøs Facebook-opslag er gået viral. Men meningerne er delte.

storybild

Mettes Munkøs Facebook-opslag om en blikkenslagers sms til hende er gået viralt.

'Hej Mette... du må meget undskylde jeg skriver.. men blir simpelthen nød til at fortælle dig at du er virkelig en flot og charmerende pige.. puha.. Hehe Sorry. Mvh blikkenslageren.'

Sådan lød det i en sms, der onsdag i sidste uge tikkede ind på Mette Munkøs private telefon, efter hun forinden havde haft besøg af blikkenslageren i sit hjem.

Selvom nogen måske ville finde den slags komplimenterede sms'er søde og smigrende, er Mette Munkøs reaktion dog det stik modsatte.

Fræk murer-video går viralt: Er den for meget?
Fræk murer-video går viralt: Er den for meget?

Hun er nemlig så vred og krænket over sms'en, at hun har skrevet et opslag om det på Facebook. Et opslag, der i skrivende stund har fået knap 2000 kommentarer.

Metroxpress har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Mette Munkø, men indtil videre er hun ikke vendt tilbage.

Men i sit opslag på Facebook forklarer hun, hvorfor hun føler sig oprørt og krænket.

- Jeg har hele mit liv (også barndom) haft hemmeligt nr. og adresse grundet min forældres og nu mit eget erhverv... Så jeg føler mig meget krænket...! Fair nok, hvis han fandt mig på fb, fordi han huskede mig navn, men mit nr, synes jeg er dybt uacceptabelt, skriver Mette Munkø.

GALLERI: Mænd med disse jobs har nemmest ved at score
GALLERI: Mænd med disse jobs har nemmest ved at score

I et interview med BT fortæller hun, at hun til dagligt arbejder som nudeart-model, og at hendes far er fængselsbetjent, hvorfor familien har haft hemmeligt nummer.

I sit opslag understreger hun dog, at hendes vrede bestemt ikke har noget med den unge blikkenslagers flirtende bemærkning.

- Det har intet med hans ord at gøre, han er sød ung gut, men hans handling bryder jeg mig absolut ikke om og det er ulovligt.

- Det er HANDLINGEN jeg føler mig krænket over, jeg føler mig ikke længere tilpas ved at give mit nr. til håndværkere, forsikringsmanden, televirksomheden, Pizzamanden eller blomsterudbringeren.... For jeg kan jo ikke stole på, at mine private oplysninger ikke kommer videre, skriver hun fortsat.

Håndværker savnede sin Julie, derfor arbejder han som dette efter fyraften
Håndværker savnede sin Julie, derfor arbejder han som dette efter fyraften

I kommentarsporet til Facebook-opslaget er meningerne mildt sagt delte. Mens flere bakker op om Mette Munkøs ret til ikke at få sit nummer udleveret til en fremmed, er der andre, der kritiserer eller direkte sviner hende til.

Til det svarer hun kort og kontant:

- Og jeg må sige, at ud fra de mange nedladende kommentarer og meninger om, at jeg skal stoppe med mit egotrip og slappe af og tage et kompliment ja, så er jeg ikke i tvivl længere...

- Så er det netop rigtigt at gøre noget ved det, at ringe til chefen, for jeg ser ikke passivt på imens vores samfund bliver ødelagt, hvordan vi alle har mindre og mindre respekt for hinanden...

Se hele opslaget Mette Munkøs Facebook-opslag nedenfor:

LÆS OGSÅ: Undersøgelse: Dit job afslører hvem du gifter dig med

LÆS OGSÅ: Lars' Facebook-opslag deles af tusinder: - Først da min mor døde, forstod jeg alvoren

LÆS OGSÅ: Kims taxa-sviner sender taxaselskab ud i ny shitstorm

LÆS OGSÅ: Chokeret Louise: Taxachauffør kaldte mig for luder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx