Af - 29/06-15 15:36; Opdateret: 29/06-15 15:47

Natasha fra Aarhus vekslede Instagram-succes til sin store drømNatasha fra Aarhus vekslede Instagram-succes til sin store drøm

Den 29-årige fitnessbabe fik sin drøm til at gå i opfyldelse efter dobbeltsucces på Instragram.

Bildstrecke im Grossformat »
I slutningen af april 2015 fortalte den aarhusianske Natasha, at hun gerne ville veksle sin succes på Instagram til en forside på mandebladet M!. Det har hun nu fået, og folk i tusindvis er også strømmet til hendes profil på det sociale medie. Fitnessbaben Natasha Thomsen fra Aarhus var med to af sine billeder stukket af på det sociale medie Instragram. I første omgang via Playboyen Dan Bilzerian... Det andet billede, der egentlig gik viralt først, er for fitness motivationsfirmaet 'Do you even?' Der typisk har slagordene 'Do you even lift?' eller 'Do you even Squat?' skrevet i store fede typer på deres tøj. Selv om Natasha bruger en del tid i fitnesscentret, så kaster hun ikke rundt med særlig tunge vægte. På toppen er det blevet til omkring 6 gentagelser med 90 kg i dødløft, 10 gentagelser med 40 kg på bænkpressen og godt 60 kg i squat racket på ti gentagelser. Fitnessbaben måler 170 cm og vejer omkring 58 kg. - Jeg vil gerne have store, markerede muskler, men jeg går ikke efter at lave store løft en enkelt gang, siger hun. Natasha får i dag i snit ti tilbud om at stå model for fotografer eller lave promoveringer på baggrund af sin insta-profil, hvor man vil tilbyde hende et produkt gratis, hvis hun lægger et billede op af sig selv, hvor man kan se det. - Jeg har ikke lyst til at lave promoveringerne, i hvert fald ikke for mange, jeg vil ikke være sådan en kedelig reklameprofil, siger Natasha Thomsen. Her er endnu et billede, der blev taget i Dan Bilzerians trøje. På de næste sider, kan du se, hvad der ellers i vente, hvis man vælger at følge den 29-årige Natasha på Instagram.

To virale successer på Instagram fik endelig danske Natashas drøm til at gå i opfyldelse. Hun er den sidste model på forsiden af det danske mandeblad M!

Efter at have luftet sin drøm om at blive forsidebabe i metroxpress, så lukker og slukker Natasha Thomsen nu for den trykte udgave af M! Den 29-årige aarhusianer pryder nemlig forsiden på juni-nummeret, der også er det sidste blad for mandebladet i dets 18-årige historie.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Det er lidt coolere, at jeg er blevet den sidste, end hvis det var kommet tidligere, siger Natasha til metroxpress.

Først blev hun et hit på fitness-side 'Do You Even' og så gjorde playboyen Dan Bilzerian hende berømt med en anbefaling på Instagram. Det var også den virale opmærksomhed, der gjorde udslaget og fik mandebladet til for alvor at få øjnene op for den 29-åriges profil og gjorde, at hun kom til at efterfølge den konservative Nikita Klæstrup på forsiden.

På godt to måneder er aarhusianske Natashas profil på Instagram svulmet fra lige under 50.000 til mere end 110.000 følgere, der nyder hendes fotografier. Indtil videre ser fitnessbaben frem til at runde en million følgere, men ved ikke, hvad det næste træk skal være.

Danske Natasha går viralt med to forskellige billeder på én uge
Danske Natasha går viralt med to forskellige billeder på én uge

- Jeg er ikke klar til at forlade mit job til fordel for at være model på fuld tid, men når jeg finder ud af, hvad mit næste mål er, så er jeg sikker på, at jeg nok skal nå det, siger den 29-årige, der til dagligt arbejder som sous-chef på Jensen's Bøfhus i Aarhus.

You Gotta love summer❤️

Et billede slået op af Natasha Thomsen (@natasha_k_t) den

Ekspert: Brystbillede kan styrke KU-politikers profil
Ekspert: Brystbillede kan styrke KU-politikers profil

Indtil da hygger Natasha sig bare med at tage billeder af sig selv og lægge dem op til sine følgere.

Og hun har en særlig besked til de, der mener, at hun er for afklædt.

Kim Kardashian slået af populær halvsøster på Instagram
Kim Kardashian slået af populær halvsøster på Instagram

- Man behøver ikke at høre efter, når andre siger, at man ikke må smide tøjet og vise sig frem. Nogle har lyst til at vise sin nye, dyre taske frem, det siger mig ikke noget, jeg viser bare min krop frem på en anden måde, og det er der ikke noget pornografisk i, siger Natasha til metroxpress.

​​

LÆS OGSÅ: SE HER, PIGER: 'Nuddelhår' er kommet på Snapchat!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx