Af Katrine Frederikke Wandrup - 13/07-17 17:27

Tur i prøverummet tog en drejning, da Michelle klappede sig selv på numsenTur i prøverummet tog en drejning, da Michelle klappede sig selv på numsen

Forfatter og foredragsholder Michelle Hviid købte onsdag et par jeans. Hun havde endelig fundet et par, der faktisk passede, men der var noget underligt ved dem. For bagpå var der syet to forholdsvis store skumgummiindlæg ind, som skulle få hendes numse til at se større ud.

storybild

Her viser Michelle Hviid de indlæg, hun fandt. (Billede: Privat foto)

Det kan være noget af en kamp for mange kvinder at finde et par jeans, der passer. Enten er de for korte i benene, for brede om hofterne, eller også kan de slet ikke trækkes op over lårene, selvom det egentlig burde være den rigtige størrelse.

Derfor var Michelle Hviid glad, da hun endelig fandt et par bukser, hun kunne passe og som sad flot.

»En ekspedient kommer hen og jeg siger, at jeg skal have de her bukser. Idet jeg siger det, klapper jeg mig på numsen og kan mærke, at der er et eller andet mærkeligt, som om jeg har noget i lommerne,« fortæller hun til BT.

Hun får taget bukserne af og kigget nærmere på dem, og indeni er der to skumgummiindlæg ligesom dem, der er i bikinier eller bh’er, bare større og noget tykkere.

Michelle Hviid ryster i første omgang bare på hovedet og tager indlæggene ud. Men da hun står og skal betale for sine varer, ender indlæggene alligevel med at komme ned i posen, for de er egentlig ret sjove. Da hun kommer hjem, viser hun dem til sin far, som er lige så mundlam som resten af familien, og derfor skriver hun et opslag på Facebook.

»Jeg skriver opslaget, fordi jeg synes, det er så langt ude, at vi lever i en verden, hvor det her findes. Det er jo latterligt. Vi har lullet os ind i en hverdag, som er absurd.«

For fem år siden skrev Michelle Hviid et blogindlæg kaldet ’Kære hr. Ingalls’, som er et åbent brev til Charles Ingalls, faderen i serien ’Det lille hus på prærien’, som foregår i slutningen af 1800-tallet. Her fortæller hun om, hvordan det i dagens Danmark er almindeligt for kvinder at få suget fedt ud af ballerne for at få det skudt ind i kinderne. At vi får fjernet rynker på bekostning af vores ansigtsmimik og at 15 procent af alle ældre spiser lykkepiller.

I dag kæmper hun aktivt for, at hendes 10-årige datter skal få et sundt forhold til sig selv og sin krop. Senest var hun i Go’ Morgen Danmark, hvor hun på landsdækkende tv viste sig frem i bikini for at understrege sin pointe om, at alle kroppe er bikinikroppe.

»Jeg vil gerne gøre noget for, hvilke idealer vi skal leve op til, især på grund af min 10-årige datter og alle andre børn, som går rundt og tror, de kun er gode nok, hvis de har mellemrum mellem lårene og jeg ved ikke hvad,« siger hun og fortsætter:

»Nogle gange ville jeg ønske, jeg kunne flytte til en øde ø med min familie og leve af kokosnødder indtil min datter bliver 17 år og ikke længere føler presset for at se ud på en bestemt måde.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Hareide om smertehelvede: 'Når du...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx