Af Ritzau - 14/05-17 09:43; Opdateret: 14/05-17 14:17

Politiet sigter kvinde for drab efter familieopgørPolitiet sigter kvinde for drab efter familieopgør

Det vides ikke, hvem den dræbte er. Kvinde fremstilles søndag i grundlovsforhør uden selv at være til stede.

storybild

Politiet holder kortene tæt til kroppen om et familieopgør i Lyngby. Efterforskere, kriminalteknikere og retsmedicinere undersøger en bolig, og politiet oplyser, at der er sket et drab. En kvinde er sigtet. (Arkivfoto) (Billede: Free/Colourbox)

En kvinde er søndag blevet sigtet for drab efter et familieopgør, som politiet rykkede ud til søndag morgen på en adresse på Kastanjevej i det centrale Lyngby.

Politiet rykkede ud efter en anmeldelse om, at der var sket noget på stedet, oplyser efterforskningsleder Mogens Mogensen, Nordsjællands Politi.

- En beboer anmodede om, at der blev sendt en ambulance til adressen, og redningsberedskabet tilkaldte politiet, siger Mogens Mogensen.

Alarmen kom klokken 5.36, og da politiet kom ud på adressen, stod det klart, at der skulle indledes en drabsefterforskning.

Derfor blev der sendt efterforskere, kriminalteknikere og retsmedicinere ud, som har arbejdet på stedet hele dagen.

Det er uklart, hvad det er, der er sket i boligen. Det eneste politiet har oplyst indtil nu er, at der er tale om "en intern familiemæssig episode".

- Der er sket noget internt familiemæssigt, som vi nu undersøger for at få de rette proportioner i sagen, udtrykte Mogens Mogensen det tidligere søndag.

Kort før klokken 14 oplyste politiet, at sigtelsen mod kvinden lyder på manddrab. Men der er stadig ikke oplysninger om, hvem der er blevet dræbt.

Det vides heller ikke, hvem der ellers var på adressen, da politiet kom dertil søndag morgen.

Der er på nuværende tidspunkt heller ikke nærmere oplysninger om kvinden.

Mogens Mogensen oplyste dog tidligt søndag, at hun befinder sig på sygehuset. Det vides ikke, hvad der er tilstødt hende.

Hun vil søndag eftermiddag blive fremstillet i grundlovsforhør in absentia, oplyser efterforskningslederen. Hun er ikke selv til stede, da hun stadig er indlagt.

Retsmødet kommer til at foregå i Retten i Helsingør, og anklagemyndigheden vil bede om, at retsmødet holdes for lukkede døre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Princess Natascha tordner mod dansk...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Verdensberømt ø lukker
bt.dk
Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx