Af Maria Christine Madsen - 06/03-18 20:48

Dansk mand blev sendt i byen efter næsedråber: Kom hjem som mangemillionær Dansk mand blev sendt i byen efter næsedråber: Kom hjem som mangemillionær

Egentlig havde han slet ikke lyst til at bevæge sig ud i kulden.

storybild

ARKIVFOTO. (Billede: Niels Hougaard)

En mand fra Amager blev forleden sendt ud i det kolde vejr for at købe nogle næsedråber til sin forkølede hustru. Den indkøbstur endte med at gøre dem til mangemillionærer.

Da manden havde kæmpet sig hen til Bilka i Fields, besluttede han sig for at forkæle sig selv lidt.

Det fortæller han til Danske Spil.

»Det (at gå ud at købe næsedråberne, red.) var virkelig ikke noget, jeg havde lyst til, da det jo var så sindssygt koldt. Så da jeg var derovre, tænkte jeg, at jeg lige måtte have en Lotto med som trøst,« fortæller manden, der er i 30'erne.

Da han søndag vågnede med tømmermænd, var det til en besked på hans Lotto-app om, at han havde vundet mere end 2.000 kroner på Lottos Joker.

»Jeg tænkte, det var da dejligt. 2.000 kroner kan man jo altid bruge,« siger han.

'Jeg blev bare mere og mere rundtosset'

Han loggede derefter ind for at se, hvilken præmiesum han havde fået for de syv rigtige Joker-tal. Det viste sig at være 4.496.017 kroner.

»Det var jo helt vildt. Det var frygtelig mange tal, man skulle forholde sig til. Og jeg blev bare mere og mere rundtosset,« forklarer han.

Da manden fortalte det til sin hustru, troede hun til at begynde med, at han lavede sjov med hende - og selv da hun så, at det var rigtigt, kunne hun stadig ikke helt tro det.

»Vi går og griner lidt og tænker, at det bare er en drøm. Jeg må også indrømme, at jeg sidder her på arbejdet og er ret ineffektiv i dag. Jeg lover at tage revanche i løbet af ugen,« griner den heldige Lotto-vinder, der tidligere af og til har købt en LynLotto-kupon, men aldrig har vundet noget.

Parret bliver snart forældre til deres andet barn, og pengene skal derfor blandt andet gå til at gøre klar til familieforøgelsen.

»Det er jo virkelig dejligt, at vi ikke skal tænke på, alt det der skal købes ind i forbindelse med, at vi skal have en baby lige om lidt. De penge kunne nok ikke have faldet på et bedre tidspunkt,« forklarer manden.

Udover babyudstyr vil parret bruge nogle af pengene til at betale noget gæld ud, ligesom de på et tidspunkt også bliver nødt til at finde en større lejlighed efter familieudvidelsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx