Af - 27/09-16 15:03

Danske Mette blev nummer to i stor skønhedskonkurrenceDanske Mette blev nummer to i stor skønhedskonkurrence

Mette Riis Sørensen fra København kunne i weekenden snuppe en flot andenplads ved en stor international skønhedskonkurrence i Ecuador.

Bildstrecke im Grossformat »

Der var dansk glæde I Ecuador natten til søndag, hvor 26-årige Mette Riis Sørensen løb med andenpladsen i skønhedskonkurrencen ‘Miss United Continents’.

- Mit mål var bare at komme i top-6, så jeg havde slet ikke forventet at stå som en af de to sidste deltagere. Det var helt ubeskriveligt, fortæller Mette Riis Sørensen om oplevelsen.

Her er verdens smukkeste mand
Her er verdens smukkeste mand

Førstepladsen gik til filippinske Jeslyn Santos, og ifølge Mette Riis Sørensen, der til daglig arbejder som ergoterapeut i Brøndby, var der måske en god grund til, at det lige var de to, der stod tilbage som de sidste ud af i alt 28 deltagere fra hele verden:

- Ingen af os har fået lavet nogen form for plastikkirurgi. Vi er begge helt naturlige, og så havde vi også begge en ret ydmyg tilgang i modsætning til mange af de latinamerikanske piger, som ofte har rundsave på albuerne og gerne skubber én i baggrunden, når der for eksempel skal tages billede.

Mændenes dom: Her er byen med de smukkeste kvinder
Mændenes dom: Her er byen med de smukkeste kvinder

Første dansker
Mette Riis Sørensen har god grund til at være stolt af sin placering, da det er første gang, en dansker er nået så langt I ‘Miss United Continents’, som har været afholdt de sidste fire år.

- Jeg er helt sikkert stolt, og efter konkurrencen var der tre ud af syv dommere, som kom hen og fortalte mig, at de synes, jeg skulle have vundet. Det er da dejligt at vide, at det var tæt løb.

X Factor-finalist vinder skønhedskonkurrence
X Factor-finalist vinder skønhedskonkurrence

I Miss United Continents bliver deltagerne blandt andet bedømt ud fra deres evne til at gå catwalk i aftenkjole og i bikini, samt hvordan de repræsenterer deres land, og Mette Riis Sørensen havde valgt et helt specielt outfit til at repræsentere Danmark.

- Designer Maibritt Kokholm havde lavet et kostume til mig, som forestillede den lille havfrue, fortæller hun.

De stiller op til Miss Aarhus: Kan du spotte den kendte deltager?
De stiller op til Miss Aarhus: Kan du spotte den kendte deltager?

Hårdt forløb
Derudover forsøgte den 26-årige dansker at udvise det, hun forbinder med dansk mentalitet under konkurrencen:

- Det er et hårdt forløb, som varer to og en halv uge, hvor man kun får fem timers søvn, og alt skal være perfekt hele tiden, men jeg forsøgte at rumme andre og være glad og positiv hele vejen igennem, siger Mette Riis Sørensen, som tror, at hendes positive attitude havde indvirkning på hendes flotte placering:

10 ting du skal spise for at holde dig smuk
10 ting du skal spise for at holde dig smuk

- En af dommerne havde forklædt sig som hotelreceptionist under forløbet, så de kunne følge med i, hvem af pigerne der var søde, og hvem der hundsede med personalet. Det er rigtig rart, at de bruger energi på at lære os ordentligt at kende, og at man så bliver belønnet for at have været sød over for andre.

Mette Riis Sørensen har også tidligere repræsenteret Danmark ved internationale skønhedskonkurrencer, senest i Tokyo I 2015, hvor hun blev nummer 17 ud af 70. deltagere.

Vil du se mere til Mette, kan du følge hende på både Instagram og Facebook

LÆS OGSÅ: Her er USA's smukkeste teenager

LÆS OGSÅ: Fitnessbabe: Der er kun 12 timer imellem disse fotos

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Dansk pop-ikon skal synge...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx