Af - 19/01-16 22:44

Ny kalorieberegner: Så mange kalorier forbrænder du på sexNy kalorieberegner: Så mange kalorier forbrænder du på sex

Nu er den her - kalorieberegneren, der kan fortælle dig, hvor meget du forbrænder under sex ud fra din vægt, sexstilling og varighed.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet herover, kan du se, hvordan kalorieberegneren virker.

Har du svært ved at få dig slæbt ned i fitnesscenteret, eller synes du bare, at løbebånd og håndvægte er lige så spændende en aktivitet som at se maling tørre, så er her en opmuntrende nyhed.

En ny kalorieberegner, der viser, hvor mange kalorier, du forbrænder under sex, har nemlig set dagens lys - og den viser - ganske belejligt - at sex også kan rykke i kalorieregnskabet.

TV: Sexlegetøj - Her er årets top tre til parrene
TV: Sexlegetøj - Her er årets top tre til parrene

Det er den erotiske webshop Sinful.dk, der har udviklet den noget alternative kalorieberegner.

Indehaver af Sinful.dk, Mathilde Mackowski fortæller, at det er it-afdelingen hos Sinful.dk, der har samlet en masse data fra bøger, online sites og eksperter omkring kalorieforbruget ved forskellige sexstillinger, hvorefter de har brugt den indsamlede data til at lave kalorieberegneren.

Samtidig har de har justeret tallene lidt, hvis de virkede lidt for gode til at være sande, fortæller Mathilde Mackowski.

Sexlegetøj, gebisser og en død varan - det er nogle af de ting, vi skyller ud i toilettet
Sexlegetøj, gebisser og en død varan - det er nogle af de ting, vi skyller ud i toilettet

Mathilde Mackowski fortæller, at formålet med kalorieberegneren er at motivere folk til at have mere sex - og til at lege mere på lagenerne:

- Vi talte om, hvordan vi kunne motivere folk til at lege mere med sex. Det kan hurtigt blive meget alvorligt, fortæller hun og tilføjer, at kalorieberegneren samtidig gerne skal ses som et sjovt alternativ til fitnesscenteret i januar.

- Januar er den her fitnessmåned med alle de gode intentioner. Men det holder aldrig i virkeligheden, og nogle har en tendens til at falde fra, ligesom jeg. Så er det sjovere at lege med sex, siger hun.

LISTE: 10 ting mænd virkelig håber, at kvinder IKKE opdager under sex
LISTE: 10 ting mænd virkelig håber, at kvinder IKKE opdager under sex

Sundhedsekspert Christian Bitz mener godt, at man kan benytte kalorieberegneren som en rettesnor for sin forbrænding under sex.

- Ligesom man kan regne det ud, når man løber langrend, kan man også forske i, hvor mange kalorier, man forbrænder under sex. De tal, de kommer frem til, er i meget god overenstemmelse med de tal, jeg har læst. Man skal nok ikke ikke regne med det ned til mindste detalje, men jeg synes, beregneren er meget sjov, fortæller Christian Bitz og tilføjer, at det selvfølgelig er vigtigt, at man er realistisk omkring, hvor lang tid sexakten rent faktisk tager.

Han understreger dog, at sex ikke kan erstatte fitnesscenteret helt.

- Sex er jo ikke en rigtig motionsform, men en bevægelsesform. Det gennemsnitlige kalorieforbrug under sex svarer til at slå græs. Så det er ikke sammenligneligt med fitnesscenteret, men det tæller med i den daglige bevægelse, der også er vigtig for vores sundhed og generelle kalorieforbrug, fortæller han.

Ny forskning: Så hurtigt bliver sex med en fast partner kedeligt
Ny forskning: Så hurtigt bliver sex med en fast partner kedeligt


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx