Af SIMON BOAS - 19/05-17 07:49

Lækkert sommervejr: Her kan det blive OVER 25 grader i dagLækkert sommervejr: Her kan det blive OVER 25 grader i dag

Store dele af det danske land havde blændende sommervejr torsdag med årets første sommerdag, og sådan kommer det meget vel til at fortsætte fredag.

storybild

(Billede: Nikolai Linares)

Store dele af det danske land havde blændende sommervejr torsdag med årets første sommerdag, og sådan kommer det meget vel til at fortsætte fredag.

For ifølge DMI vil vi nemlig nemlig nogle steder i landet igen komme op og runde de 25 grader, hvorfor man med god grund også kan beholde sommertøjet på.

»I den østlige del af landet starter dagen med nogen eller en del sol med enkelte skyer. I den vestlige del af landet starter vi med skyer, men det gode vejr breder sig vest på, så her vil solen også kigge frem i løbet af dagen,« lyder det fra vagthavende Jesper Eriksen.

Han oplyser samtidig, at temperaturen vil ligge på mellem 18 og 23 grader, men at vi nogen steder i landet, formentlig i midten af Sjælland, vil komme op og ramme de 25 grader - og endda over.

»Så de fleste steder bliver det lige så varmt som i går.«

Og det kan godt betale sig at komme ud at nyde det gode vejr i dag. For lørdag bliver det nemlig noget køligere.

»Lørdag bliver det ustadigt og temperaturene falder, men søndag får vi det varme vejr tilbage igen,« lyder det fra Jesper Eriksen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Barcelona-stjernens sidste finale:...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Øresundsbroen måtte lukkes efter...
bt.dk
Kraftig brand i villa: Politiet beder...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx