Af - 04/06-15 16:22; Opdateret: 04/06-15 16:33

Dømt i dag: Omskar baby på tre månederDømt i dag: Omskar baby på tre måneder

En 48-årig mand blev i dag dømt i Retten i Aarhus for at have omskåret en kun tre måneder gammel dreng med store konsekvenser til følge.

storybild

Retten i Aarhus fældede i dag dom i en spektakulær sag om en 48-årig mand, der havde omskåret en kun tre måneder gammel dreng. (Billede: Ertmann Cathrine)

En 48-årig mand fra det vestlige Aarhus blev i dag idømt tre måneders ubetinget fængsel ved Retten i Aarhus. Det skete på baggrund af en spektakulær sag, hvor han var anklaget for at have omskåret en tre måneder gammel dreng.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Kun få dage efter omskæringen, der blev foretaget i et hjem i Viby, blev drengen indlagt på hospitalet med store infektioner og blodforgiftning, hvorefter Sundhedsstyrelsen henvendte sig til politiet.

Politianklager ved Østjyllands Politi, Dorthe Lysgaard var tilfreds med dommen. Manden blev dømt efter straffelovens paragraf 245, stk. 1. der omhandler "grov vold".

- Jeg er ikke bekendt med, at man tidligere har sidestillet omskæring af børn med grov vold, så jeg er meget tilfreds med dommen, hvor retten slår fast, at det er en overtrædelse af straffelovens voldsbestemmelser at foretage sådan et indgreb, siger anklager ved Østjyllands Politi Dorthe Lysgaard i en pressemeddelse.

Den 48-årige mand nægter sig skyldig og har anket dommen.

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx