Af - 18/07-16 18:14; Opdateret: 18/07-16 18:25

Politiet om ærgerligt tilbageskridt i Emilie-sagen: - Enormt frustrerendePolitiet om ærgerligt tilbageskridt i Emilie-sagen: - Enormt frustrerende

Politiet er sendt tilbage til start i sagen om den forsvundne Emilie Meng, som ingen har set i live i mere end en uge. Det er enormt frustrerende ikke at komme videre, lyder det fra politiet.

Bildstrecke im Grossformat »

For hver dag der går, hvor eftersøgningen af den forsvundne Emilie Meng ikke fører til noget konkret, svinder håbet for at finde teenageren i live.

Sådan lyder det fra politiet samt flere af de mange frivillige, som gennem den seneste uge har hjulpet familie og venner med at lede efter Emilie, der ikke er set i live siden sidste søndag for otte dage siden, hvor hun efter en bytur ved 04-tiden sagde farvel til sine veninder på Korsør Station.

Stort sumpområde er lige nu i fokus i Emilie-eftersøgningen
Stort sumpområde er lige nu i fokus i Emilie-eftersøgningen

Mandag har Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fortalt, at de på nuværende tidspunkt ikke har flere spor i sagen og derfor nu er nødt til at gå tilbage til sagens udgangspunkt: Korsør Station.

- At gå tilbage betyder, at vi har fået lukket en masse blinde spor, og det er godt. Men det føles også enormt frustrerende ikke at komme videre i sagen. For vi har et stort ønske om at finde Emilie, siger efterforskningsleder Marianne Roed ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi til metroxpress.

Ifølge Marianne Roed handler det om hele tiden at tænke i nye baner, jo længere ind i efterforskningen man kommer:

- Jo længere tid, jo mere krativ skal man være, siger hun og fortæller, at politiet sætter stor pris på det arbejde, som hundredvis af frivillige har ydet og stadig yder i kampen for at finde Emilie.

To 'unaturlige' genstande fundet under Emilie-eftersøgning
To 'unaturlige' genstande fundet under Emilie-eftersøgning

Familie sender hjerteskærende besked til Emilie
Familie sender hjerteskærende besked til Emilie

Et konkret eksempel på de frivilliges hjælp kom under den civile eftersøgning søndag, hvor to genstande af 'unaturlig karakter' blev fundet og siden overdraget til politiet.

Dette bekræfter Marianne Roed, men vil over for metroxpress ikke komme ind på, hvilke genstande der er tale om.

- Jeg kan bare sige, at jeg har nogle effekter liggende foran mig på mit skrivebord, som vi endnu ikke ved om er relevante for sagen. Men det skal vi til at finde ud af.

Emilie-eftersøgning ændrer karakter fra i morgen
Emilie-eftersøgning ændrer karakter fra i morgen

Emilie meldes både død og fundet i live: Falske beskeder vækker harme
Emilie meldes både død og fundet i live: Falske beskeder vækker harme

Når politiet nu går tilbage til udgangspunktet, Korsør Station, som er der, Emilie sidst er set i live, skyldes det, at man fortsat mangler at høre fra folk, der har været i området på det pågældende tidspunkt:

- Vi har ikke hørt fra særligt mange vidner, og derfor er vi stadigvæk meget interesseret i at høre fra folk, der har været i og omkring stationen natten til søndag. Også selvom de ikke føler, de har set noget, må de meget gerne rette henvendelse, understreger efterforskningslederen.

Har man set noget, kan Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kontaktes på telefon 114.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx