Af - 11/10-13 17:49; Opdateret: 13/10-13 10:55

Venstre-mand politianmeldt: Stjal 600.000 fra kassenVenstre-mand politianmeldt: Stjal 600.000 fra kassen

Tidligere byrådskandidat for Venstre er blevet politianmeldt for at tage af kassen på Rigshospitalets Kollegium i København.

storybild

Her ses den bedragerimistænkte tidligere byrådskandidat sammen med Venstres partiformand Lars Løkke Rasmussen. (Billede: Flickr)

Beboerrådet på Rigshospitalets Kollegium har politianmeldt en ung ex-lokalpolitiker for at tage af kassen.

Ifølge metroxpress' oplysninger er der tale om et beløb i omegnen af 631.000 kroner, men det ønsker beboerrådet ikke at bekræfte.

LÆS OGSÅ: LA tier om underslæbs-anklaget politiker

- Det er op til politiets undersøgelse at fastslå, siger Søren Andersen, medlem af beboerrådets presseudvalg.

Den mistænkte har været opstillet for Venstre i København til efterårets kommunalvalg og var indtil for nylig kasserer for beboerrådet på Rigshospitalets Kollegium. Det er i kraft af den tillidspost, det har været muligt for ham at løbe med det store pengebeløb, som er blevet trukket ud af beboerrådets konto over en periode på omkring halvandet år, oplyser kilder til metroxpress.

LÆS OGSÅ: Dom: Bogholder på lilleskole stjal for 1,3 millioner

Pengene stammer fra kontingenter indbetalt af kollegiets 414 beboere, og beboerrådet har nu iværksat foranstaltninger, så der ikke kan ske noget lignende i fremtiden. Det oplyser Søren Andersen fra beboerrådets presseudvalg, der dog ikke vil uddybe, hvilke tiltag der er tale om.

Ifølge Venstre Københavns næstformand Lars Magnus Christensen trak den tidligere byrådskandidat sig allerede i sommer, altså inden det påståede bedrageri blev afsløret, men mens den unge mand angiveligt har været i fuld gang med at lænse beboer-kontoen for mere end en halv million kroner.

LÆS OGSÅ: Dette pengebad fører til mega-bedragerisag

- Det er en kedelig affære, når folk ikke kan kende forskel på dit og mit, lyder reaktionen fra Venstre-næstformanden, der ifølge eget udsagn ikke kendte til sagen, før metroxpress ringede til ham.

- Han er ikke opstillet for Venstre længere, fordi han skulle flytte til Odense. Man kan jo ikke stille op til Borgerrepræsentationen i København, hvis man ikke bor i København, fortæller Lars Magnus Christensen videre.

Ifølge metroxpress' oplysninger har den unge mand dog stadig værelset på Rigshospitalets Kollegium, selv om han ikke opholder sig der i øjeblikket.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra den bedragerimistænkte mand.

LÆS OGSÅ: Lars Løkke løj over for danskerne i bedste sendetid

LÆS OGSÅ: Danskerne griner og raser over 'Lille Fadbamse-Lars'

LÆS OGSÅ: Så meget luksus har Løkke haft på rejser - DU betalte

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx