Af David Andersen - 31/08-15 16:40; Opdateret: 31/08-15 16:50

Serverede hashkager til Bambi-Cup: Syv blev indlagtServerede hashkager til Bambi-Cup: Syv blev indlagt

En 30-årig mand er blevet dømt for blandt andet at servere hashkager til intetanende holdkammerater.

Et fodboldstævne i Nørager i Himmerland fik sidste år et ubehageligt efterspil, da syv personer blev indlagt med forgiftning, efter at en holdkammerat havde serveret hashkager for dem - uden at fortælle dem om indholdet.

Den nu 30-årige mand er ved Retten i Aalborg blevet idømt 50 dages fængsel, der blev gjort betinget mod, at han udfører 60 timers samfundstjeneste, skriver nordjyske.dk.

Manden blev desuden dømt for besiddelse af 344 gram pot og 40 gram cannabisblade samt for at have opbevaret et haglgevær med patroner uden for et lovligt våbenskab.

20 december deltog den nu dømte i Bambi-Cup, et indendørs fodboldstævne i Sortebakkehallerne. Efter kampen gik holdkammeraterne i omklædningsrummet, hvor de fik noget at drikke, og hvor den nu 30-årige bød på hjemmebag.

Den gode stemning blev dog hurtigt ødelagt, da flere personer blev syge af hashkagerne og begyndte at kaste op, skriver nordjyske.dk

Fem ambulancer blev sendt til Sortebakkeskolen hvor personerne opholdt sig, og syv personer blev indlagt med forgiftning. Den nu dømte var selv blandt de indlagte.

- Han erkendte, at han har givet kagerne til de andre og erkendte, at der var hash i, men efter hans opfattelse måtte de andre have været bekendt med, at han ikke bare havde almindelige kager med, siger anklager Jannie Nørgaard til nordjyske.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx