Af - 09/08-14 19:18

Storstilet bandefest med med Bandidos, Black Army og LTF er startet i OdenseStorstilet bandefest med med Bandidos, Black Army og LTF er startet i Odense

Den stort annoncerede bandefest i Odense, hvor gruppen Black Armys et års fødselsdag skal fejres, er netop startet. Bandidos og indvandrerbanden Loyal To Familia er også inviteret.

storybild

Den stort annoncerede bandefest i Odense, hvor gruppen Black Armys et års fødselsdag skal fejres, er netop startet. (Billede: Local Eyes)

Sorte BMW'er med blankpolerede fælge er så småt begyndt at trille ind til jubilæumsfesten for bandeenheden Black Army. En fest hvor rockergruppen Bandidos og indvandrerbanden Loyal To Familia også er at finde på gæstelisten.

Se flere billeder og video fra Local Eyes her
.

Festen afholdes på Nyborvej i Odense, og SKAT og politiet inklusiv narkohunde har allerede indfundet sig for at tjekke, at de festglade bandemedlemmer holder sig inden for lovens rammer.

Skydevåben sender to bandefolk fra Aarhus i fængsel
Skydevåben sender to bandefolk fra Aarhus i fængsel

Ifølge fyens.dk forholder alle sig indtil videre roligt, og tonen mellem Fyns Politi og Black Army er ude foran festlokalerne pæn. Ingen af de inviterede fra hverken Bandidos eller Loyal To Familia er mødt op endnu.

Bandidos-rockerborg eksploderer i Malmø
Bandidos-rockerborg eksploderer i Malmø

Bandidos-mand død i Helsinge: To unge sigtet for drab
Bandidos-mand død i Helsinge: To unge sigtet for drab

Politiet har i forbindelse med festen indført visitationszoner i flere områder i Odense, ligesom de har oprettet en ekstra kommandocentral for at dæmme op for uroligheder mellem rivaliserende bander samt for at forhindre, at der eventuelt kan udvikle sig slagsmål.

Eks-rocker: Jeg blev truet til at overfalde politiet
Eks-rocker: Jeg blev truet til at overfalde politiet

- Vi er helt klar til at modtage gæsterne, hvis der skulle opstå noget. Vi kører ud fra en national handlingsplan, når sammenkomster som denne finder sted, så det er der ikke noget hemmeligt i. Vi håber dog, at det ikke udvikler sig i en negativ retning, og vi har været i dialog med de relevante medlemmer, og de er helt med på spillereglerne,« siger vagtchef i den særligt oprettede kommandocentral, Hans Jørgen Larsen. Til Berlingskes Nyhedsbureau.


Se flere billeder og video fra Local Eyes her
.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx