Af Jesper Vestergaard Larsen - 03/05-18 09:23

Vidne: Morder gav mig en bil fyldt med blodVidne: Morder gav mig en bil fyldt med blod

Et vidne i drabssagen mod Claus Stokholm Larsen og Bo Madsen skifter forklaring. Til journalister fortæller han, at Claus Stokholm Larsen bad ham rense en VW Transporter ren for blod efter drabet på Henrik Haugberg Madsen.

storybild

Claus Stokholm Larsen afsoner 15 år for drab på Henrik Haugberg Madsen.

I bogen »Drabet uden lig« fortæller fem journalister, hvordan de finder frem til en mand, der har solgt en tofarvet VW transporter videre for den drabsdømte Claus Stokholm Larsen.

Vidnet bliver i bogen omtalt som bokseren.

Journalister fra Dokumentarkompagniet har fundet denne VW Transporter T4, som ifølge et vidne har tilhørt Claus Stokholm Larsen. Undersøgelser viser, at den indeholder blodrester fra Henrik Haugberg Madsen.

Bokseren har til politiet afvist kendskab til drabet og den hvide Mercedes Sprinter, politiet mente blev brugt. Men da han bliver konfronteret af journalisterne, ændrer han forklaring.

Han fortæller, at Claus Stokholm Larsen kom til ham med en tofarvet VW Transporter:

»Han sagde, at bilen skulle rengøres og sælges, og hvis jeg ville stå for det, kunne vi dele pengene. Jeg åbnede sidedøren, og den var fyldt med blod. Der var blod over det hele. Især op ad førerhuset var der meget, ligesom træpladen ved sidedøren var søbet ind i blod,« fortællere Bokseren til journalisterne.

En svensk retstekniker har undersøgt bilen og fundet spor af blod. Træpladen i siden området op mod førerhuset er smurt ind i blod.

Udover blodet lå der ifølge bokseren også en nedstryger og noget elværktøj. Claus Stokholm Larsen forklarede, at blodet stammede fra, at han havde slagtet grise til sit cateringfirma.

»Det var først mange måneder efter – altså da sagen blev offentlig, at jeg tænkte, at det måske kunne være Henriks blod,« siger Bokseren til journalisterne.

Henrik Haugberg Madsen fotograferet foran Ryslinge Kro.

Han fortæller, at han undlod at fortælle om VW Transporteren, fordi han var bange for Claus Stokholm Larsen.

Bogen er skrevet af Jeppe Facius, Kristian Jessen, Anders Peter Mathiesen, Morten Mouritsen og Jacob Kragelund.

Bogen om »Drabet uden lig« udkommer i maj.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx