Af - 07/05-14 14:23

Mulig kattemorder løs i Nordsjælland: Tre katte skudt på en månedMulig kattemorder løs i Nordsjælland: Tre katte skudt på en måned

Tre katte er ifølge Dyrenes Beskyttelse blevet skudt inden for de seneste 30 dage i Frederikssund i Nordsjælland. Politiet kender ikke til anmeldelser.

storybild

Tre katte er ifølge Dyrenes Beskyttelse blevet skudt inden for de seneste 30 dage i Frederikssund i Nordsjælland. Politiet kender ikke til anmeldelser. (Billede: Facebook - Dyrenes Beskyttelse)

Ifølge Dyrenes Beskyttelse er der en kattemorder på fri fod i Frederikssund i Nordsjælland. På deres Facebook-væg skriver de følgende:


Kat skåret midt over: Chokerede naboer udlover dusør
Kat skåret midt over: Chokerede naboer udlover dusør

Sagen har vakt voldsom postyr og bliver heftigt debatteret i kommentarsporet under billedet, som du kan se herover. Blandt andet skriver flere, at man bør nedsætte et lokalt værn, som skal finde og afstraffe gerningsmanden. En dum idé, mener politiet:

- Alle former for selvtægt skal man holde sig fra. Hvis man mener, at der er begået overtrædelse af dyreværnsloven, skal man melde det til politiet, oplyser leder af den lokale efterforskning i Frederikssund og presseansvarlig hos Nordsjællands Politi, Michael Gaml, til metroxpress.

Mystisk: Adskillige katte forsvundet sporløst
Mystisk: Adskillige katte forsvundet sporløst

Han oplyser desuden, at politiet endnu ikke har modtaget anmeldelser om døde katte. I hvert fald ikke siden i går, lyder det:

- Jeg kan ikke se, at der ligger nogen anmeldelser inden for de seneste 24 timer, og for at sige, om der ligger noget tidligere, skal jeg have noget mere konkret at gå efter, siger Michael Gaml, der understreger, at politiet er klar til at tage imod anmeldelser, såfremt der skulle være nogen.

Grumme kattemishandlere anholdt
Grumme kattemishandlere anholdt


Hvis du ved noget, vil vi meget gerne høre fra dig? Send os gerne billeder på mail eller SMS 1204(koster alm. sms-takst) skriv mx efterfulgt af besked

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se BTs karakterer her: Brøndbys 10...
bt.dk
Det er utroligt, at det her stadig er...
bt.dk
Buschauffør blev stoppet med meget...
bt.dk
Kvinde er faldet ud af vindue: Hendes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx