Af Berit Hartung - 29/11-17 17:20

LIGE NU: Politiet advarer borgere - ringer denne mand så læg på!LIGE NU: Politiet advarer borgere - ringer denne mand så læg på!

Fyns Politi advarer borgerne om en falsk medarbejder fra Skat, der ringer til folk og bilder dem ind, at de skal have penge tilbage i skat.

storybild

RB plus/PFS Tjek din skat nu og undgå et smæk. Det er nu, du skal tjekke din forskudsopgørelse og eventuelt reducere dine fradrag, hvis du vil gardere dig mod et skattesmæk til marts, lyder det fra Skat. Arkivfoto: ARKIVFOTO 20150827 af SKAT i København- - Se RB KRIMINAL 10.26- - Bagmandspoliti anklager ansat i Skat for millionsvindel. 68-årig mand benægter anklager om bedrageri for 37, 4 millioner kroner og om bestikkelse.. (Foto: ERIK REFNER/Scanpix 2017) (Billede: ERIK REFNER)

De uvidende borgere får så at vide, at de bare lige skal give manden - som de altså tror er fra Skat - deres kontonummer og deres nem-id. Han opgiver også et medarbejdernummer, men politiet understreger, at manden IKKE er fra Skat.

'Så GIV IKKE personlige oplysninger,' lyder det i et tweet fra Fyns Politi.

Ifølge tv2.dk har politiet fået omkring 20 anmeldelser fra Fyn og Jylland om den falske skattemedarbejder. I et tilfælde lykkedes det svindleren at franarre en borger et mindre pengebeløb.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godt eller dårligt nyt? Ingen ved...
bt.dk
LIGE NU: Medie - nu forlader...
bt.dk
Skuddrama i USA: Nøgen mand dræber...
bt.dk
Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx