Af Ritzau - 14/08-16 13:07; Opdateret: 14/08-16 13:19

Mobil i brystlomme redder mand fra livsfarligt knivstikMobil i brystlomme redder mand fra livsfarligt knivstik

I forbindelse med et drikkelag blev to mænd fra Korsør lørdag eftermiddag forsøgt dræbt, oplyser politiet.

storybild

En mand fra Korsør er søndag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Ifølge politiet forsøgte han lørdag eftermiddag at dræbe to pårørende med en køkkenkniv. En af mændene blev reddet, da en mobiltelefon i brystlommen stoppede kniven fra at trænge ind i hans bryst. Den anden mand blev stukket to gange i hovedet. (Billede: Free/Kit Lindhardt, Ritzau)

Bevæbnet med en køkkenkniv gik en 49-årig mand lørdag eftermiddag til angreb på to bekendte i Korsør.

Et af ofrene blev ramt i brystet, men på mirakuløs vis slap han uskadt fra episoden.

- Stikket bliver afværget af, at han har en mobiltelefon i brystlommen. Der er et mærke i telefonens etui fra kniven, siger vagtchef Ole Hald fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Omvendt lykkedes det gerningsmanden at stikke den anden mand to gange i hovedet. Et af stikkene har efterladt en stor flænge ved tindingen på højre side af hovedet.

Efterfølgende måtte det 53-årige offer en tur på hospitalet for at blive syet, men ifølge Ole Hald var han aldrig i livsfare.

Vagtchefen fortæller, at de tre mænd sammen havde befundet sig på en adresse på Møllevangen i Korsør, da der opstod en form for uenighed.

- Det får de to ofre til at forsvinde ud på gaden, men gerningsmanden følger efter, siger Ole Hald om baggrunden for overfaldet, der blev anmeldt klokken 16.22.

- Hvorfor det lige går galt, har jeg ikke forklaringen på. Men jeg kan godt tillade mig at sige, at der har været noget alkohol indblandet.

Den 49-årige er søndag formiddag blevet stillet for en dommer i et grundlovsforhør i Næstved. Sigtelsen lyder på to tilfælde af forsøg på manddrab, og dommeren besluttede at varetægtsfængsle den sigtede i foreløbigt fire uger.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx