Af Julie Laurs Bundgaard - 23/11-17 12:23

Politiet er rystet efter fart-razzia: 'Det er fuldstændig vanvittigt'Politiet er rystet efter fart-razzia: 'Det er fuldstændig vanvittigt'

En vanvidsbilist har chokeret Nordsjællands Politi.

storybild

En fartglad bilist kørte mandag hele 148 km/t i en 60 km/t-zone. Der er ikke en eneste vej i hele Danmark, hvor den fart er tilladt. (Billede: Henning Bagger)

'148 KM/T I EN 60 KM/T-ZONE - VI ER RYSTEDE!'

Sådan lyder det fra Nordsjællands Politi i et Facebook-opslag, efter en fartglad bilist i mandags kørte forbi deres fotovogn.

Hele ugen har politikredse landet over haft fokus på hastighed i trafikken - særligt Nordsjællands Politi fik bevist, hvorfor dette fokus er vigtigt.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne i sit livs mareridt: 'Jeg følte, jeg havde gruppesex med hele verden'

Mandag havde de opstillet en fotovogn på en strækning på Lyngbyvejen, hvor man må køre 60 km/t. Det var der midlertidigt en bilist, der ikke lod sig genere af. Personen kørte nemlig hele 148 km/t, da han eller hun passerede ATK-vognen og dermed overskred den gældende hastighedsgrænse med hele 147 procent.

'Det er fuldstændig vanvittigt, og det groteske ved bilistens fart bliver understreget af, at der ikke findes én offentlig vej i Kongeriget Danmark, hvor bilisten ikke vil have overskrevet den tilladte hastighed,' skriver Nordsjællands Politi i opslaget.

Når sagen lander i bilistens postkasse, vil han eller hun nok ønske, at speederen ikke var blevet trykket så hårdt i bund. Overtrædelsen er nemlig så grel, at politiet springer klip i kørekortet over og i stedet foretager en ubetinget frakendelse af kørekortet. Oveni hatten kommer en bøde på 7000 kroner.

LÆS OGSÅ: Vælgere raser over ny borgmester: 'Jeg håber, at alle husker jeres stunt om 4 år. Føj!'

'Vi håber nu på, at vi med tiden får omvendt vejens få fartsyndere og konverteret dem til at overholde fartgrænserne. Det kan ugens særlige fokus på hastighed forhåbentligt hjælpe med,' skriver Nordsjællands Politi og tilføjer:

'Vi vil nemlig hellere have, at i bidrager til færdselssikkerheden end til bødekassen.'

Se Nordsjælland Politis Facebook-opslag her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Mand ramt af skud i bandeskyderi i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx