Af - 18/09-15 17:46; Opdateret: 18/09-15 17:59

De troede det var et helt almindeligt vildsvin - indtil de skar det opDe troede det var et helt almindeligt vildsvin - indtil de skar det op

Det var et mystisk syn, som mødte amerikanske jægere, da de sprættede aftensmaden op.

Bildstrecke im Grossformat »

Et amerikansk par fik sig noget af en overraskelse, da de skød og sprættede et vildsvin op tæt på deres farm i Morgan Hill, Californien. Vildsvinet kød viste sig at være ... lyseblåt. Det skriver NBC.

Det var et noget mystisk syn, som mødte to amerikanere, da de forleden skar et vildsvin op, som de havde tænkt sig at spise til aftensmad. Vildsvinet havde løbet rundt på parrets grund, da de besluttede sig for at skyde svinet og tage det med hjem.

Efter vildsvinet blev fragtet hjem på farmen og drænet for blod, sprættede de det op. Under den behårede hud gemte sig helt lyst, blåt fedt. Det skriver brugeren, som fik billedet til at gå viralt på Imgur.

Politi undersøger mulig hacking af Twitterkonto
Politi undersøger mulig hacking af Twitterkonto

- Jeg ved, blå pigmentering ofte er forårsaget af kobberforgiftning, men de har kun nogle gamle kviksølv mineskakter, som de har fyldt. De har også skudt vildsvin på ranchen før, og ingen af dem har været blå, skriver han som kommentar til billedet.

En talsperson for UC Davis School of Veterinary Medicine, fortæller, at det kan være svært at fastlægge årsagen til den besynderlige farver udfra billeder.

- Jeg vil placere sagen under 'Freaky Friday' (skør fredag, red.) ... Vi kan ikke gøre nogen antagelser baseret på et foto, der måske eller måske ikke være udtænkt.

Parret planlægger at sende prøver af vildsvinet til dyrelæge-skolen for at komme til bunds i misfarvningen af vildsvinet.

Forsker finder forhistorisk monument nær Stonehenge
Forsker finder forhistorisk monument nær Stonehenge

Til NBC siger en talsmand fra California Department of Fish and Wildlife, at de har haft lignende oplevelser med misfarvning af indvolde.

- I de tilfælde blev det slået fast, at de berørte dyr sandsynligvis havde spist kemikalier, der indeholdt et blåt farvestof, siger Andrew Hughan.

- Vi anbefaler ikke at spise dyret, og du bør forsøge at bortskaffe det, så det ikke komme tilbage i miljøet, slutter han.

LÆS OGSÅ: TV: Mystisk klip - se myrer reagere på opkald

LÆS OGSÅ: Google-søgninger tyder på planlagt forældredrab

LÆS OGSÅ: Google-søgninger tyder på planlagt forældredrab

LÆS OGSÅ: QUIZ: Kan du gennemskue disse 10 emojis?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx