Af Frederik Barsøe - 08/03-17 08:05

Kendt smykkedesigner jagter kærligheden: Søger efter ukendt fyr på FacebookKendt smykkedesigner jagter kærligheden: Søger efter ukendt fyr på Facebook

Den kendte, danske smykkedesigner Mai Manniche mødte søndag en mand, som hun ikke kan få ud af hovedet. Hun ved bare ikke, hvem han er, så nu forsøger hun at finde ham.

storybild

Tirsdag eftermiddag skrev den 32-årige designer, der ejer det succesfulde smykkefirma JEWELSCPH, et Facebook-opslag, hvor hun efterlyser den mand, som hun stødte ind i, da hun i al hast var på vej til en massage-aftale.

- Jeg var på vej op ad parkeringskælderen. Det regnede, og jeg havde som altid mega travlt. Han lånte mig sin paraply, vi faldt i snak, og det sagde bare klik,« siger Mai Manniche tirsdag.

Smykkedesigner afslører: Det står der i Geggos ring
Smykkedesigner afslører: Det står der i Geggos ring

Selvom hun havde travlt, nåede de to dog at tale en del sammen. I Facebook-opslaget skriver hun, at manden er ortopædkirurg, uddannet på Aarhus Universitet og bor på Gothersgade i København.

Navnet fik hun bare ikke, og nu vil hun finde ham.

- Jeg fandt ud af mange ting om ham, men bare ikke lige hans navn. Jeg har ikke kunne glemme ham siden, så nu er simpelthen nødt til at prøve et eller andet. Jeg tror meget på, at der er en grund til, at ting sker,« siger Mai Manniche.

Hvis efterlysningen viser sig at give pote, er der ikke tvivl om, hvad der skal ske.

- Jeg vil selvfølgelig invitere ham med ud. Så kan det være, at han viser sig at være totalt ligegyldig. Det forestiller jeg mig ikke, men det er jo det, jeg er nødt til at finde ud af.

Du kan herunder læse Mai Manniches efterlysning af manden, som hun i øvrigt beskriver som værende høj, slank og mørkhåret.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dårlig stemning i X Factor-studiet:...
bt.dk
Her er Danmarks dyreste lejebolig
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx