Af Cordelia Weber - 12/08-17 14:06

Familien til forsvundne Kim er forfærdet: 'Vi tror, hun er i live'Familien til forsvundne Kim er forfærdet: 'Vi tror, hun er i live'

I en mail udtaler familien til den svenske journalist Kim Wall sig for første gang om deres datter og søsters forsvinden.

storybild

Billede af 30-årige Kim Wall taget af hendes bror Tom Wall.

- Det er med stor forfærdelse, at vi, hendes familie, har modtaget beskeden om, at Kim savnes efter en reportagetur i Danmark. Vi tror og håber inderligt, at hun vil blive fundet i god behold, står der i mailen, som BT har modtaget efter at have været i kontakt med Ingrid Wall, mor til Kim Wall.

Kim Wall forsvandt, da hun torsdag aften gik ombord på Peter Madsens 'Nauticus'-ubåd. Ifølge den danske opfinder satte han hende af igen torsdag aften ved restauranten Halvandet på Refshaleøen i København, men ingen har hørt fra hende, og natten til fredag slog Kim Walls kæreste så alarm til politiet.

Familien skriver videre i mailen, at Kim er 30 år gammel og uddannet fra blandt andet Sorbonne i Paris, London School og Economics og Columbia University i New York, hvor hun tog sin mastereksamen i journalistik i 2013.

- Siden da har hun haft hele verden som sin arbejdsplads og har rapporteret blandt andet fra Stillehavet, Afrika, Asien og USA. Hun er stationeret i New York og Beijing, skriver familien, der fortæller, at deres datter er utrolig ambitiøs.

- Kim er meget fokuseret, ambitiøs og dedikeret til sit arbejde. Hun skriver ofte om sociale spørgsmål, udenrigspolitik, popkultur og kønsspørgsmål.

Familien har i mailen vedhæftet et billede af Kim Wall, der er taget af hendes bror Tom Wall.

Kim Wall har været forsvundet siden natten til fredag, da hun ikke kom hjem som aftalt, efter at have været ude og sejle på den danske opfinder Peter Madsens hjemmebyggede ubåd Nautilus, som hun skulle skrive en artikel om.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stak af efter ydmygelse: Serena...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Kan det betale sig at købe en brugt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx