Af - 19/03-15 09:53; Opdateret: 19/03-15 10:31

Sprut og blæk i blodet: Veninde tatoverede Tobias til festSprut og blæk i blodet: Veninde tatoverede Tobias til fest

Tobias Lange var 17 år gammel og stangstiv, da han fik sin første tatovering til en fest i Albertslund.

storybild

Tobias Lange fik sin første tatovering til en fest. Her er tatoveringen, som den ser ud i dag, efter den er blevet rettet til. (Billede: privat foto)

Klokken er to om natten, og musikken kører på fuld drøn i den lille lejlighed i Albertslund. Fulde mennesker snakker, griner og danser omkring Tobias Lange, der sidder ved spisebordet. Hans veninde, som er ligeså fuld som ham selv, er i gang med at lave en tatovering på hans overarm. Alle gæsterne er gået, før de er færdige klokken seks om morgenen.

- Hun havde fået fat i en tatovørmaskine og noget blæk, og så tænkte hun, at hun skulle da prøve at tatovere på folk, husker Tobias Lange, som er 24 år gammel nu og er arbejdssøgende.

Hele skylden ligger dog ikke på veninden, for Tobias Lange var lige så opsat på at få en tatovering, som hun var på at lave den. I situationen virkede det som en god idé:
- Det var overraskende smertefrit, men jeg var jo også voldsomt påvirket. Og så var det jo gratis, siger Tobias Lange.

GALLERI: Gamle mennesker med tatovering ER bare sejere
GALLERI: Gamle mennesker med tatovering ER bare sejere

Næsten heldig, at armen ikke faldt af
På trods af de øvrige forhold brugte veninden handsker og steriliserede tatoveringsnålen. Tobias Lange undgik da heldigvis også infektion og betændelse. Til gengæld blødte tatoveringen meget, formentlig på grund af alkoholens blodfortyndende effekt.

- Det er i det hele taget en rigtig dum situation, jeg har sat min egen arm i. Jeg er næsten heldig, at den ikke er faldet af, siger Tobias Lange.

Selvom han slap for de umiddelbare sundhedsmæssige konsekvenser, så endte han stadig med at fortryde oplevelsen – og tatoveringen.

- Det var nok den mest spinkle G-nøgle, man nogensinde har set. Den var virkelig grim.

Forsker opfinder creme der fjerner tatoveringer
Forsker opfinder creme der fjerner tatoveringer

Kan ikke anbefale hjemmetatoveringen
Tobias Lange måtte trækkes med den meget grimme tatovering i mere end to år, før han fik dækket tatoveringen over af endnu en G-nøgle. Det var igen en kammerat, der udførte tatoveringen, men denne gang en ven, der var lærling i en tatovørforretning, og som tatoverede under ordentlige forhold.

Selvom det gjorde ekstra ondt, fordi der blev tatoveret oven i gammel arvæv, så var resultatet milevidt bedre.

- Det med at gøre det derhjemme, det er en superdårlig idé. En ting er, hvis den bliver grim, men det kan også have alvorlige konsekvenser, advarer Tobias Lange.


Har du fået fjernet tatovering med laser?

Metroxpress leder til en artikelserie efter personer, der har valgt at få fjernet tatoveringer med laser, og hvor det ikke er gået efter planen. Har du oplevet, at laserfjerning ikke virkede, at du fik en dårlig behandling eller ligefrem skader på din hud? Så skriv til journalist Nadia Nikolajeva på nani@mx.dk​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Borgmester skyder københavnsk Formel...
bt.dk
Trappevasker arbejdede sig op som en...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx