Af - 14/07-16 12:18

Fie Laursen går ind i sagen om den savnede Emilie - Jeg vil hjælpeFie Laursen går ind i sagen om den savnede Emilie - Jeg vil hjælpe

Den unge kendis-blogger tilbyder sin hjælp til eftersøgningen af 17-årige Emilie, der har været meldt savnet siden søndag.

Bildstrecke im Grossformat »

Jeg har tænkt meget over hvad jeg kan gøre - Hvis vi er i det værste tilfælde at Emilie er blevet bortført skal du som har hende vide at jeg vil betale 30.000 kr for at du giver slip på hende og hun kommer til mig, så jeg kan sende hende imod sin familie.

Sådan skriver Fie Laursen på sin Instagram, hvor hun har lagt et billede op af den savnede Emilie, som politiet har ledt efter siden søndag, hvor hun sidst blev set på Korsør Station efter en bytur med to veninder.

Emilie er væk på femte døgn: Politiet undersøger nye spor
Emilie er væk på femte døgn: Politiet undersøger nye spor

Se hele opslaget herunder.

Den 19-årige blogger skriver, at hun er klar med kontanter, hvis det er det, der skal til for, at Emile kan komme hjem i sikkerhed.

- Hvis det er sådan at hun er stukket af og du ser dette Emilie, så kan du finde sikkerhed og tillid hos mig og jeg vil gerne komme og hente dig, tage dig hjem til mig og snakke med dig, skriver Fie Laursen fortsat.

Emilie er forsvundet på femte døgn.

Man ved endnu ikke hvor Emilie er eller hvad der er sket, men det røre mig dybt at en så ung pige kan forsvinde uden spor. Jeg har tænkt meget over hvad jeg kan gøre - Hvis vi er i det værste tilfælde at Emilie er blevet bortført skal du som har hende vide at jeg vil betale 30.000 kr for at du giver slip på hende og hun kommer til mig, så jeg kan sende hende imod sin familie. Måske er hun stukket af og er ked af det, men hvis vi er i det værste tilfælde håber jeg at min besked når ud til dig. Jeg er klar med kontanter hvis det er en måde at hun kan komme hjem i sikkerhed. Jeg kan kontaktes på fielaursen@live.dk. Jeg håber denne besked når ud, måske i som ser den kan hjælpe? Hvis det er sådan at hun er stukket af og du ser dette Emilie, så kan du finde sikkerhed og tillid hos mig og jeg vil gerne komme og hente dig, tage dig hjem til mig og snakke med dig ❤️ #FindEmilie

A photo posted by Fie Laursen (@fielaursenofficial) on

Emilies fætter til medie: - Jeg tror, nogen har gjort hende fortræd
Emilies fætter til medie: - Jeg tror, nogen har gjort hende fortræd

LÆS OGSÅ: Politiet kommer med nyt spor i Emilie-sagen: - Vi leder efter ung mand

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx