Af Simon Boas - 18/09-17 16:19

Nyt stenkast fra gangbro: Flere unge drenge genkendtNyt stenkast fra gangbro: Flere unge drenge genkendt

En flok unge drenge forårsagede nær en alvorlig ulykke, da de i weekenden kastede sten ud fra en gangbro i Aabenraa.

storybild

Søndag aften kunne det være gået gruelig galt, da en flok unge drenge af anden etnisk herkomst blev set kaste med sten og æg fra en gangbro og ned på Camma Larsen-Ledets Vej i Aabenraa.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Flere af gruppens drenge blev genkendt, og lokalpolitiet i Aabenraa oplyser til Jydske Vestkysten, at man nu har i sinde at afholde såkaldte bekymringssamtaler med drengenes forældre.

»En flok unge drenge af anden etnisk herkomst i alderen 12-14 år er blevet identificeret i forbindelse med søndagens sten- og ægkast fra en af gangbroerne på Camma Larsen-Ledets Vej. Drengene cyklede til og fra broen, og nu har vi identitet på nogle af dem,« fortæller lederen af Aabenraa Lokalpoliti, Jan Lambertsen, til Jydske Vestkysten.

Jan Lambertsen tilføjer at det blandt andet den øgede SSP-indsats i området omkring Aabenraa, der er årsag til, at drengene blev genkendt.

Det er langt fra første gang, at der bliver kastet sten fra gangbroer i Aabenraa. Ifølge Jydske Vestkysten har lokalpolitiet af flere omgang modtaget anmeldelser om stenkast fra gangbroer på netop Camma Larsen-Ledets Vej.

Det medførte blandt andet, at en bilist fik smadret sin forrude i juli måned.

SSP-konsulent i Aabenraa, John Hansen, håber nu, at man ved hjælp af fritidstilbud til de unge drenge kan holde dem fra gaden.

 

 

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand på vej på operationsbordet...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Piger blev forgiftet med ekstremt...
bt.dk
Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx