04/09-13 11:37

Sådan skal Ole Ernst bisættesSådan skal Ole Ernst bisættes

Skuespilleren Ole Ernst, der døde natten til søndag, bisættes på søndag fra Vestre Kirkegårds Kapel.

storybild

Ole Ernst skal bisættes på søndag fra Vestre Kirkegård. Han blev 73 år. Billedet her er fra 2012. (Billede: Polfoto/arkiv)

Skuespilleren Ole Ernst, der døde natten til søndag, bisættes på søndag fra Vestre Kirkegårds Kapel på Vesterbro.

Det oplyser hans søster, Birgit Pedersen, til Ritzau.

- Bisættelsen, der forgår klokken 13, sker helt i Oles ånd. Han ville ikke bisættes på traditionel vis med præst og i kirke, og derfor bliver det fra kapellet på Vesterbro, i Nordre sal, hvor der er plads til et par hundrede mennesker, siger Birgit Pedersen.

Hun understreger, at familien venter, at det blive familien, personlige venner og kolleger til den folkekære skuespiller, der deltager i ceremonien. Det er skuespilleren Steen Springborg, der står for den sidste afsked med Ole Ernst.

- Det er skuespilleren Steen Springborg, der står for at planlægge indholdet i ceremonien, og det bliver, som Ole har ønsket det og ville have det.

- Der bliver blandt andet musik af Bob Dylan og lidt klassisk, blandt andet filmmusikken fra Elvira Madigan, der er komponeret af Mozart, fortæller Birgit Pedersen.

Filmmusikken er anden sats af Mozarts 21. klaverkoncert.

Ole Ernsts sidste hvilested bliver et urnegravsted på Assistens Kirkegård, men den del har familien besluttet at holde privat.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Eksperterne vurderer: Disse...
bt.dk
Medinas frække natklub-show: Frit...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx