Af Maria Christine Madsen - 17/10-17 14:02

Mystisk: Bomberyddere tilkaldt efter fund af barnelig i GlostrupMystisk: Bomberyddere tilkaldt efter fund af barnelig i Glostrup

Mandag fandt man liget af et spædbarn i Glostrup. Nu er Ammunitionsrydningstjenesten tilkaldt for at assistere politiet.

storybild

Politiet samt EOD (Ammunitionsrydningstjenesten) er tirsdag til stede ved Brinken i Glostrup. (Billede: Mads Claus Rasmussen)

Både politi og Ammunitionsrydningstjenesten er tirsdag formiddag til stede ved Brinken i Glostrup, hvor nogle bygningsarbejdere mandag eftermiddag fandt liget af et lille spædbarn.

Det var en rød trøje, der stak op af jorden, der tiltrak en gruppe håndværkeres opmærksomhed mandag eftermiddag i det grønne område bag boligkvarteret Brinken.

Da de undersøgte det nærmere, fandt de det, som de mente kunne være knoglerne fra et barnelig.

Straks blev politiet kontaktet, og kort efter var de talstærkt til stede i området, der er omkranset af boliger. Undersøgelserne på stedet viste senere, at der er tale om et spædbarn, som har været dødt i noget tid og gravet ned.

Det bekræftede Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse mandag eftermiddag. Siden har politiet forholdt sig tavs om sagen og henvist til, at man først forventer at kunne offentliggøre nye oplysninger om sagen tirsdag eftermiddag.

Derfor oplyser en pressetalsmand fra kommunikationsenheden hos politiet til BT, at man ikke kan kommentere sagen yderligere - heller ikke oplysningerne om Ammunitionsrydningstjenestens tilstedeværelse i området.

Mandag aften fortalte efterforskningsleder Ole Nielsen til BT, at det er ekstra svært for politiet at afdække hændelsesforløbet og omstændighederne bag barnets død, fordi det har ligget i jorden i så lang tid. Af den grund er mange spor gået tabt.

Særligt én detalje er dog helt essentiel for politiets videre efterforskning, forklarede han.

»Vi arbejder på at fastlægge køn og alder på liget, men det helt afgørende for os er, at vi kan nærme os, hvornår liget er blevet begravet. Vi har afhørt en række vidner og skal fortsat tale med endnu flere, der måske kan hjælpe os med at tegne et billede af, hvad der kan være sket og endnu vigtigere, hvornår det er sket,« fortalte Ole Nielsen mandag aften.

Han forklarede samtidig, at politiet kiggede på gamle sager, der kan være relevante.

»Har nogen en viden om et spædbarn, som er forsvundet, eller kan bidrage med oplysninger i øvrigt, så hører vi gerne fra dem,« lød det fra Ole Nielsen i en pressemeddelelse om sagen.

Har du oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes døgnet rundt på 4386 1448.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mette Gjerskov fyret med øjeblikkelig...
bt.dk
Dommedag for Peter Madsen: Se de fire...
bt.dk
Politiet til stede på skole:...
bt.dk
Friends-stjerne deler ulækkert...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx