Af - 10/11-15 12:22; Opdateret: 10/11-15 12:32

Eventyrlysten? Nu kan du søge Danmarks fedeste jobEventyrlysten? Nu kan du søge Danmarks fedeste job

Ferrarikørsel, ballonflyvning, kroophold og chokolademassage kan blive en del af din hverdag. Oplevelsesfirmaet 'GO DREAM' søger en eventyrlysten person til at teste oplevelser.

Se hvilke oplevelser du kan få lov at prøve som oplevelsestester. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

"Dette er et livsstilsjob for dig, der vil ofre dit liv for oplevelser. Du vil konstant blive udfordret med alt fra flødebollekursus til ballonflyvning og nærkontakt med en tiger." Sådan lyder de første linjer i et jobopslag fra 'GO DREAM', der blev slået op mandag.

Efter års ventetid: Nu går Team Tvillings drøm endelig i opfyldelse
Efter års ventetid: Nu går Team Tvillings drøm endelig i opfyldelse

De søger en eventyrlysten person mellem 18 og 100 år - der er får ansvaret for at teste alle deres mange oplevelser. Og man skal ikke være bangebuks, lægger de vægt på:

"Du vil hellere tilbringe din aften svævende i en vindtunnel eller siddende i cockpittet af en F-16 simulator end foran tv'et," skriver de endvidere i opslaget.

I jobopslaget står der, at du får lov at teste oplevelser i alle kategorier, og hvis man klikker ind på hjemmesiden, kan man se at GO DREAM endda udbyder en rumrejse til en pris af 575.000 kr.

- Det er nok ikke lige den første opgave vi sætter den nye medarbejder på. Vi vil starte med de mest populære oplevelser. Men der skal være noget for enhver smag - og vi vil bestemt også teste nogle af de oplevelser, som vi ikke sælger så mange af - for eksempel 'risbonde for en dag', forklarer stifter af GO DREAM - Oplevelsesgaver Nicolai Bille Krogh til metroxpress.

'Risbonde for en dag' er en del af en seks dages tur til Kina, hvor man får lov at prøve kræfter som risbonde omgivet af smuk natur.

For at blive taget i betragtning til jobbet lægger GO DREAM vægt på, at du er i god fysisk form og positivt indstillet - mens din uddannelsesbaggrund er mindre vigtig. Herudover skal du have kørtkort - og det er et plus, hvis du også har til motorcykel, kampvogn eller fly.

- Vi har bevidst gjort jobopslaget meget åbent, fordi vi selv har svært ved at forestille os den helt rigtige person. Hvis for eksemepel Casper Christensen søgte, ville vi nok tage ham til samtale, men det kunne også være hvilken som helst anden person. Der er jo ingen uddannelse i det her, siger Nicolai Bille Krogh til metroxpress.

Hvis du er vild med nye oplevelser hver dag, så kan du se mere om jobbet her.
Det er som udgangspunkt en fastansættelse, de tilbyder, og fristen for ansøgninger er 15. december.

LÆS OGSÅ: Verdens sejeste oldemor hænger ud med unge superstjerner

LÆS OGSÅ: WOW: Her er den sejeste pool, du nogensinde har set

LÆS OGSÅ: Danske musikere: Her er de vildeste historier, vi har læst om os selv

LÆS OGSÅ: WOW: Er han Danmarks vildeste Pokémon-fan?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx