Af - 13/04-15 21:36

Hop i kendissernes tøjHop i kendissernes tøj

Nu kan du låne tøj fra den røde løber – 14 dage af gangen. Et tøjbibliotek i indre by udvider konceptet til også at omfatte kendissernes tøj.

storybild

CHARE i indre København giver dig snart mulighed for at feste i de kendtes tøj (Billede: Privat foto)

Har du tit tøjkrise før en fest eller en date? CHARE er et showroom i hovedstaden, som giver dig mulighed for at låne dig til en garderobe med mærker som Wonhundred, Wackerhaus, Vibskov, Stella Nova.. og nu kan du også låne de kendtes kjoler.

- Vi arbejder på en kollektion, der hedder ”Stardust”, hvor tøjet er doneret af sangerinder. Indtil videre vil kendisserne gerne være anonyme, men vi håber, at vi snart kan præsentere nogle navne, siger direktøren bag konceptet, CHARE, Susanne Krogh Petersen.

Trendsales revolutionerer nettet
Trendsales revolutionerer nettet

Kvinder kan via medlemskab låne op til tre stykker tøj 14 dage af gangen for 20-30 kroner per styk. Det koster 100 kroner at oprette medlemskab, og 159 kroner at være medlem om måneden. En forretning 80 kvinder allerede dyrker, og som Forbrugerrådets vicedirektør, Vagn Jelsøe også er positiv overfor:

- Det er et mægtigt sympatisk initiativ, som er fornuftigt for både klima, miljø og vores egen pengepung,.

Filmbranchen sælger ud af gemmerne på loppemarked
Filmbranchen sælger ud af gemmerne på loppemarked

CHARE er ejet af Dansk Flygtningehjælp, og overskuddet går til at hjælpe flygtninge med at etablere en ny tilværelse. CHARE har fået bevilling fra Miljøstyrelsens pulje De Grønne Ildsjæle, fordi projektet støtter op om bæredygtighed.

- Vi har siden vores åbning lånt mere end 1600 stykker tøj ud. Hvis de alle har afløst et køb, har vi samlet sparet naturen for brug af ca. 3 millioner liter vand – og hertil kommer kemikalier, siger Susanne Krogh Petersen.

WHAT?! 18-årig blev smidt hjem fra skole på grund af dette outfit
WHAT?! 18-årig blev smidt hjem fra skole på grund af dette outfit

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx