Af Ritzau - 25/11-16 22:31; Opdateret: 25/11-16 23:10

Hårdtslående bokser vinder årets Vild med dansHårdtslående bokser vinder årets Vild med dans

Den populære dansedyst har fundet sin vinder. Det blev den 27-årige bokser Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard.

storybild

Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard vinder Vild med dans. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Vinderen af Vild med dans 2016 er bokseren Sarah Mahfoud og den professionelle danser Morten Kjeldgaard.

Det stod klart fredag aften, da parret tog trofæet foran skuespillerinden Mille Dinesen og hendes dansepartner, Mads Vad, i Forum Horsens, hvor finalen fandt sted.

Dermed kulminerede årets udgave af det populære danseprogram, hvor 12 kendisser og deres professionelle partnere har været i skarp konkurrence og dystet i danse som vals, cha-cha-cha og tango.

Traditionen tro åbnede de ti par, der gennem sæsonen er blevet stemt ud af showet af seerne, finaleballet sammen med både dommere og værter i en festlig dans til Justin Timberlakes monsterhit "Can't Stop the Feeling".

Men derefter blev det alvor. Begge finalepar gik på gulvet i en seervalgt dans, og her viste Mille Dinesen og Mads Vad deres evner i salsa, mens Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard gik på gulvet i en jive.

Sangerinden Anya fremførte hittet "Doorstep" live, mens Mille Dinesen og hendes partner dansede deres showdans.

Sangeren Karl William gav en hjertefølt liveversion af nummeret "Blind igen", mens Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard viste deres bud på samme genre.

- Jeg synes, du har dyppet mig i en swimmingpool af kærlighed, sagde dommer Jens Werner til Sarah Mahfoud efterfølgende.

Undervejs i showet var samtlige af de udstemte par også på gulvet. De viste, at de endnu ikke har glemt de trin, de har lært i konkurrencen.

Til sidst gjaldt det parrenes freestyles.

Her havde Mads Vad og Mille Dinesen valgt Aquas festlige "Cartoon Heroes" som lydtæppe til deres dans, mens Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard dansede til den mere følsomme "Fix You" af Coldplay.

Bookmakerne havde på forhånd spået Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard trofæet. Og da dommernes point var afgivet for alle danse, var det også dem, der lå i spidsen.

Efter at seerne havde givet deres besyv med via sms-stemmer, var det bokseren og partneren, der stod som vindere.

- Jeg er helt blæst omkuld af det her. Af alle de her mennesker og al den opbakning, fortalte danseren Morten Kjeldgaard efter showet.

Også bokseren var ganske rørt. Hun forklarer, at hun bestemt ikke troede på sejren, da hun begyndte at danse.

- Hvis nogen havde sagt det til mig der, havde jeg nok grint og sagt, at nu skulle vi lige tage en fredag ad gangen, siger hun.

Undervejs i konkurrencen har kendisser som sangerinden Kirsten Siggaard, sangeren Thomas Buttenschøn og tv-værtinden Lene Beier set sig slået.

Vild med dans løb første gang over skærmen i 2005, hvor skuespillerinden Mia Lyhne og Thomas Evers Poulsen vandt. TV2 har afsløret, at det populære show vender tilbage igen næste år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx