Af - 25/09-15 09:40

Line var dødsyg med anoreksi: Fitnesscoach reddede hende med de helt rigtige ordLine var dødsyg med anoreksi: Fitnesscoach reddede hende med de helt rigtige ord

Line Stephanie Hoffmann er 27 år, men har længe lignet en på 18. I dag er hun videre med sin spiseforstyrrelse og især én har gjort stort indtryk på hendes svære rejse undervejs. OBS stærke billeder i galleriet!

Bildstrecke im Grossformat »
På billede til venstre ser man Line Stephanie Hoffman, da hun stadig havde en slem spiseforstyrrelse. På billedet til højre ser man, hvordan Line ser ud i dag. Se flere billeder i galleriet til højre. OBS stærke billeder. Centerleder Abdel Madridista Hikmatel i Lines fitnesscenter Anytime Gym. På Facebook skriver Line om Abdel: - Vi har i det lokale træningscenter Anytime Gym en fantastisk centerleder Abdel som for et par uger siden kom til mig og sagde "Line der er noget jeg blir nødt til at sige til dig, jeg kan godt se du har taget på, men du ser godt ud, du ser sund ud og det klæder dig" det ramte mig meget dybt og i dag da vi snakker sammen siger han igen at jeg ser godt ud og sund ud. Et kompliment hvis betydning, jeg ikke kan sætte ord på. Line Stephanie Hoffmann sammen med sin lillebror. Line Stephanie Hoffmann skriver på sin Facebook: - Jeg prøver hver dag at slutte fred med min krop og kommer hver dag tættere og tættere på mål. Jeg vejer i dag 59 kg. Og er simpelthen så glad for livet også selvom om nogle dage er hårdere end andre, men vi har jo alle gode og dårlige dage. Her er et billede af Line sammen med sin kæreste, som var med til at melde hende ind i Anytime Gym, hvor han allerede var medlem. Line Stephanie Hoffmann skriver på sin Facebook: - For 23 måneder siden vejede jeg 40 kg. og levede et liv i helvede. - Jeg kigger faktisk sjældent på billeder af mig selv fra da jeg var aller mest syg, faktisk mest fordi jeg har meget svært ved at genkende mig selv, meget svært ved at se at det rent faktisk er mig der er på billederne, men i dag fandt jeg dem frem og blev bekræftet i, at jeg næsten ikke kan genkende mig selv, Line Stephanie Hoffmann. Billederne her er taget på det tidspunkt, hvor Line Hoffmann var indlagt på psykiatrisk afdeling for spiseforstyrrede i Ballerup. På billedet vejer Line 40 kilo. - Jeg har i dag ikke rigtig noget forhold til den krop eller den Line der står på det billede og derfor må du gerne dele det, skriver Line i en mail til metroxpress. Line Stephanie Hoffmann skriver på sin Facebook: - Jeg vejer i dag 59kg. Og er simpelthen så glad for livet også selvom om nogle dage er hårdere end andre, men vi har jo alle gode og dårlige dage. Line Stephanie Hoffmann skriver på sin Facebook: - Jeg bliver ikke en lykkelig 80årrig af at have levet af riskiks og kylling. Jeg bliver tilgengæld en lykkelig 80årrig af at tænke tilbage på et langt sundt liv, med motion, fornuftig kost, pizza, slik, chokolade, drinks og alt det andet forbandet lækre livet byder os. Line Stephanie Hoffmann skriver på sin Facebook: - Jeg prøver hver dag at slutte fred med min krop og kommer hver dag tættere og tættere på mål. Line Stephanie Hoffmann skriver på sin Facebook: - HUSK at nyde livet mens I har det, det lyder så kliche agtigt, men når man har været på randen til at miste livet og alt det man elsker ved man hvor vigtig og ikke kliche-agtig den sætning er.

- Vi har i det lokale træningscenter 'Anytime Gym' en fantastisk centerleder Abdel Madridista Hikmatel, som for et par uger siden kom til mig og sagde: Line, der er noget jeg bliver nødt til at sige til dig, jeg kan godt se, at du har taget på, men du ser godt ud, du ser sund ud, og det klæder dig(…) Et kompliment hvis betydning, jeg ikke kan sætte ord på.

Sådan skriver Line Stephanie Hoffmann i et Facebookopslag.

Her skriver hun, hvor meget hendes fitnesscoach Abdel Madridista Hikmatel, der er centerleder i træningscenteret Anytime Gym, har betydet for hende.

- Det var lige det sidste, jeg havde brug for, så jeg kunne komme igennem min spiseforstyrrelse. Abdel har ligesom formået indirekte at skubbe til mig ved at sige 'prøv at gøre det, og prøv at gøre det', fortæller Line Stephanie Hoffmann til metroxpress.

Historisk mange unge bliver tvangsindlagt
Historisk mange unge bliver tvangsindlagt

Siden 2012 har Line Stephanie Hoffmann kæmpet med en spiseforstyrrelse, der i en periode fik hende indlagt på Psykiatrisk Center i Ballerup. Her vejede Line 40 kilo.

Billedet herunder tog Line, da hun var allermest syg.

Jeg har i dag ikke rigtig noget forhold til den krop eller den Line, der står på det billede, og derfor må du gerne dele det. - Line Stephanie Hoffmann om billedet.

Abdel Hikmatel, der har fulgt Lines udvikling i træningscenteret er glad for, at hun i dag har taget på.

- Dengang havde hun altid en proteinbar med, efter hun trænede, men hun ville ikke drikke en protein-shake. Fordi alt det, der er flydende, mente hun, at hun tog på af. Men her forklarede jeg hende, at hun altså godt kunne drikke protein-shake. fortæller Abdel Hikmatel.

Forskere: Hver 10. mand i fitness har denne lidelse
Forskere: Hver 10. mand i fitness har denne lidelse

Igennem det sidste år har Abdel Hikmatel lært Line, hvordan hun skal opbygge sine muskler i stedet for at stå flere timer på løbebåndet, og Abdel har været med til at ændre Lines opfattelse af mad og sundhed.

Og det har haft stor indflydelse på Lines kamp mod hendes spiseforstyrrelse.

- Jeg havde brug for en fagperson, som fulgte med fra sidelinjen, som kunne komme med de sidste fakta, der kunne gøre, at jeg fik en krop, jeg gerne vil have, samtidig med at jeg spiste sundt.

- Det var lige det sidste, jeg havde brug for, så jeg kunne komme igennem min spiseforstyrrelse, fortæller Line Stephanie Hoffmann.

Imponerende rejse: Fra anoreksi-tynd til struttende af selvværd
Imponerende rejse: Fra anoreksi-tynd til struttende af selvværd

LÆS OGSÅ: Masser af modeller på podiet uden modebranchens nye sundhedstjek

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx