Af Joy Fryd Larsen - 08/07-17 12:17; Opdateret: 08/07-17 12:41

Hamster bevægede sig ikke i tre dage: Så gjorde dyrlægen et utroligt fundHamster bevægede sig ikke i tre dage: Så gjorde dyrlægen et utroligt fund

En lille pige kunne ikke forstå, hvorfor hendes hamster i flere dage havde ligget stille i sit bur - den var nemlig ikke død.

storybild

En tragikomisk historie om en lille pige og hendes 'syge' hamster har fundet vej til Twitter, hvor en 19-årig kvinde fra Northampton i England, der kalder sig 'kat', har delt en række sms'er, som hun har sendt til en ven omhandlende hendes søster, der læser til dyrlæge. Det skriver Mirror.

Af beskederne fremgår det, at søsteren for nylig havde besøg af en pige, der havde medbragt sin hamster. I tre dage havde den ligget helt stille langs siden af buret, men eftersom den ikke var død, måtte den jo være syg, tænkte hun.

Men 'så opdager de, at der sidder noget i hans kindpose,' står der i en af sms'erne. Der fortsætter 'så de kigger og finder en køleskabsmagnet'. 'Det viser sig, at det eneste, der er galt med hamsteren er, at den havde en køleskabmagnet i kindposen, og sad fast i sit metalbur,' står der afslutningsvis.

Den lille pige kunne fortælle, at hamsteren havde været væk, at hun havde fundet den under køleskabet, og at det var i den forbindelse, at dyret har slugt magneten.

Hvis bare dyr kunne tale.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI udvider varsel: Risiko for...
bt.dk
Politiet: Mand faldt ned fra lygtepæl...
bt.dk
Dansk turistmål truet af lukning...
bt.dk
Før CL-finale: Falsk bombetrussel...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx