Af Kristian Dam Nygaard - 27/08-17 13:43

Cecilie havde glædet sig til at se Volbeat i Parken: Da hun gik på toilettet var aftenen ødelagtCecilie havde glædet sig til at se Volbeat i Parken: Da hun gik på toilettet var aftenen ødelagt

Det var ikke alle 50.000 Volbeat-fans, der endte med at have deres livs rockfest i Parken.

storybild

20-årige Cecilie Elisabeth Nielsen fra Roskilde havde glædet sig rigtig meget til at se det store, danske rockband for fuld udblæsning på det danske nationalstadion. Hun havde taget sin kæreste Martin med, og alt var godt, lige indtil hun måtte en tur ud på toilettet.

»Der var cirka en halv time tilbage af koncerten,« fortæller Cecilie om sin mareridts-oplevelse.

»Der var ikke så meget kø, så det var ret lige til. Jeg kommer ind på toilettet og vælger at sætte mine briller op i panden. Da jeg skal rejse mig og bukker mig for at tage mine bukser på, ryger brillerne af og ind i båsen ved siden af mig. Jeg råber, at det er mine briller, og at jeg vil hente dem, når jeg kommer ud.«

Men der er det allerede forsent.

Da Cecilie kommer ud af sin toiletbås og stikker hovedet ind i båsen ved siden af, er brillerne ikke til at få øje på.

»Jeg spørger alle på toilettet, men ingen har set dem. Jeg løber ud og videre op i baren for at høre, om de har fundet dem, men de kan heller ikke hjælpe. Min kæreste kommer til og hjælper med at lede, og vi er rundt på samtlige toiletter.«

Cecilie fortæller, at hun er nærsynet med bygningsfejl og minus to på begge øjne. Deres pladser i Parken var højt oppe under taget, så det var umuligt for hende at se resten af koncerten.

»Jeg kunne kun se et par slørede storskærme. Jeg var rigtig ked af det og græd rigtig meget. Jeg kunne jo ikke nyde resten af koncerten. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at se den koncert, og det jeg nåede at se var jo helt fantastisk, så det var så ærgerligt,« fortæller hun dagen derpå, hvor hun har efterlyst brillerne på Facebook i håb om, at de skulle dukke op.

»Jeg tror, jeg gav 800 kroner for brillerne. Jeg skal nok desværre ude og købe nogle nye. Jeg er ked af at have mistet dem, for nu kan jeg ikke rigtig følge med i skolen, se tv eller andet,« slutter den triste Volbeat-fan.

BT bringer hermed en efterlysning. Var du lørdag aften i Parken til Volbeat-koncert og faldt over et par briller på dame-toilettet i afdeling 'C' så send en mail til krdn@bt.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx