Af - 21/03-15 18:43; Opdateret: 21/03-15 20:55

Thornings nye kampagne: Indvandrere skal arbejdeThornings nye kampagne: Indvandrere skal arbejde

Socialdemokraternes nye kampagne fokuserer på udlændingepolitikken.

storybild

(Billede: Pressefoto)

Billedet som du kan se foroven er af Socialdemokraternes nye kampagne.

Her lyder det blandt andet:

'Stramme asylregler og flere krav til indvandrere: Flygtninge og indvandrere skal arbejde, jeg ønsker et fællesskab, hvor alle yder det, de kan'

og

'Kommer du til Danmark skal du arbejde: Vi skal behandle udlændinge ordentligt. Men vi skal også kunne følge med. Derfor har vi strammet asylreglerne og skærper kravene til invandrere..

Ifølge Ekstra Bladet er kampagnen skudt for tidligt i gang, og det er meningen, at den først skal komme i de store dagblade mandag.

Til TV 2 News forklarer politisk ordfører, Maja Panduro om den nye kampagne:

- Det handler om, at vi har en situation, hvor der kommer historisk mange flygtninge i verden, derfor kommer der selvfølgelig også mange til Danmark. Derfor har vi strammet reglerne for, hvornår man kan få asyl, lyder det fra den politiske ordfører, der uddyber:

- Vi vil sætte fokus på nogle årtiers forsømmelser der har været, over for de flygtninge, og så vil vi sige ærligt til dem, der kommer hertil, hvilke krav og forventninger, vi har til dem.

Politisk kommentator Hans Engell mener, at Helle Thorning-Schmidt er gået i offensiven med denne kampagne.

- Det er dristigt, for på den her måde gør hun selv udlændingepolitikken til et vigtigt emne i valgkampen. Den allerstørste risiko kan blive, at De Radikale bliver presset nu så hårdt på udlændingepolitikken, at de bliver tvunget til at komme ud med meldinger, som ikke er helt så skarpe som Socialdemokraternes, lyder vurderingen fra Engell.Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny overraskende forskning: Drik...
bt.dk
Sofie Linde deler første billede,...
bt.dk
Stor mystik om Superliga-profils skade
bt.dk
Ung mor sagsøger tv-kanal: Blev fyret...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx