Af Lars Dinesen - 17/08-15 06:17

Mand såret af skud i Valby: Projektiler gik gennem bilMand såret af skud i Valby: Projektiler gik gennem bil

En sort Mercedes, der menes at have forbindelse til skyderi, er blevet fundet på indre Nørrebro i København.

En 29-årig mand er søndag aften blevet ramt af to skud, efter at den bil, som han sad i, blev ramt af mindst tre skud. Offeret var en kort overgang i livsfare og blev hjulpet til hospitalet af ukendte personer.

Det oplyser Københavns Politi.

- Vi får en anmeldelse klokken 23.22 om, at man har set en såret person blive læsset ind i en bil på Valhøjvej i Valby, og ti minutter senere får vi en melding fra Frederiksberg Hospital om, at de har modtaget en mand med skudlæsioner, siger vagtchef Kristian Aaskov til Ritzau.

Politikere råber vagt i gevær efter angreb på muslimer
Politikere råber vagt i gevær efter angreb på muslimer

Offeret er ramt i underkroppen af to af projektilerne. Det ene skud har ramt manden i benet, det andet ramte hoften. Hans tilstand er stabil tidligt mandag morgen.

Siden anmeldelsen har politiet arbejdet på at få stykket hændelsesforløbet sammen.

- Offeret er formentlig kommet kørende i området ved Ålholmvej og Roskildevej sammen med en ven, da en bil - nok en sort Mercedes - er kørt op på siden af dem og afgiver skud mod forurettedes bil, siger central efterforskningsleder Sajjad Haider til Ritzau.

- Han kører fra stedet og er efterfølgende formentlig blevet hjulpet over i en bil, der kører ham på hospitalet. Vi har fundet hans bil efterladt på Valhøjvej, siger Sajjad Haider.

En sort Mercedes, der menes at have forbindelse til skyderiet i Valby, er kort før klokken 05.00 fundet på indre Nørrebro.

Yngre mand mast ihjel af bil på autoværksted i Kastrup
Yngre mand mast ihjel af bil på autoværksted i Kastrup

- Vi skal undersøge bilen nærmere. Den er blevet fundet, efter at vidner har ringet til politiet og fortalt, at den holdt mærkeligt i forhold til de andre biler. Som om at den var blevet smidt. Det tyder på, at det er bilen fra skyderiet, siger Sajjad Haider.

Der er endnu ingen mistænkte i sagen, men efterforskningslederen oplyser, at politiet har "mange gode spor" at gå efter i sagen, efter at hundepatruljer og betjente har undersøgt området omkring Ålholmvej og Roskildevej samt Valhøjvej.

- Vi har afhørt en masse vidner og fundet gode spor. Vennen til forurettede bekræfter hændelsesforløbet, men vi kender endnu ikke motivet. Forurettede siger, at han ikke kender motivet til skyderiet, siger Sajjad Haider.

Umiddelbart kender politiet ikke skudofret for kriminelle forhold eller banderelationer.

LÆS OGSÅ: Farlig fange stadig på fri fod: Politiet uden spor

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx