Af - 19/12-13 08:07

Far til kvalt 4-årig: Jeg kan ikke klare det aleneFar til kvalt 4-årig: Jeg kan ikke klare det alene

Den 46-årige far indskrev sig på en psykiatrisk afdeling efter drabet på hans søn.

storybild

Den 46-årige far med sin søn. (Billede: Facebook)

Faderen til den fireårige dreng, der mandag mistede livet, da hans mor kvalte ham, har sagt ja til at modtage krisehjælp for at komme sig over sorgen.

Far til kvalt 4-årig: Jeg advarede dem
Far til kvalt 4-årig: Jeg advarede dem

Faderen er bosat i København, mens moderen var flyttet til Aalborg, hvor drabet fandt sted. Natten til onsdag indskrev han sig selv på Psykiatrisk Center Frederiksberg.

- Jeg kunne ikke sove og kørte lidt rundt. Efter lidt tid kørte jeg derover, hvor vi blev enige om, at jeg er nødt til at få noget krisehjælp, for jeg kan ikke klare det her alene, siger den 46-årig far skælvende til mx.dk.

Ekspert om mors drab på søn: Kan være hævn
Ekspert om mors drab på søn: Kan være hævn

- Jeg ser og hører ham hele tiden, han var så glad en lille dreng. Hvis du ser min Facebook-side, er den klistret til med billeder af mig og ham fra de sidste fire år. Jeg lugter til hans t-shirt, og er det endt med, at jeg skal hente ham i en kiste.

Da politiet overbragte ham de tragiske nyheder tirsdag, troede han først, at drengen, der elskede at løbe rundt, var død i et uheld. At han var løbet ud foran en bil eller lignende. Det ramte ekstremt hårdt, da han hørte, at det var barnets mor og hans tidligere kæreste, der var dødsårsagen.

- Jeg er en knækket mand, så jeg kom desværre til at give den hele armen og splitte denne her politistation mere eller mindre ad. Jeg fik et chok og væltede møbler. Men politiet har været fantastisk, og det sagde, at hvis jeg havde revet hele politistationen ned, så havde de bygget den op igen, for det er en naturlig reaktion, siger faderen til mx.dk.

Far til død 4-årig: Vi skulle holde juleferie sammen
Far til død 4-årig: Vi skulle holde juleferie sammen

Mor indlagt efter drab på 4-årig søn
Mor indlagt efter drab på 4-årig søn

Herefter blev han kørt til Psykiatrisk Center Frederiksberg første gang. Han forlod stedet senere på dagen, da han følte en trang til at komme hjem til steddatteren og kæresten, men natten til onsdag vendte han altså tilbage.

- Min søn var det eneste familiemedlem på min side, jeg har ikke andre. Så man var bange for, at jeg var selvmordstruet, det fandt de ud af, at jeg ikke er. Men jeg talte med en rigtig fantastisk læge, og vi blev enige om, at jeg er nødt til at snakke med en krisepsykolog, for jeg kan ikke klare det her alene.

Efter drabet forsøgte moderen at tage sit eget liv med en stor dosis Pandodil-piller. Det lykkedes ikke, hun er fængslet i surrogat på en lukket psykiatrisk afdeling og skal senere mentalundersøges.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx