03/12-17 11:31

Har du vundet i lotto? Her er Danmarks dyreste lejlighederHar du vundet i lotto? Her er Danmarks dyreste lejligheder

Der skal en god gevinst, en flot arv eller en ualmindelig velvoksen lønindkomst til, hvis man fremover vil spejle sig i sit dørskilt på en af disse eksklusive adresser.

storybild

Strandgade (Billede: Claus Borg & Partner)

Med priser på den pæne side af 17 millioner kroner er det nemlig landets allerdyreste udbudte lejligheder for øjeblikket.

Det skriver boligsiden Boliga.

Ikke så overraskende ligger de alle i eller lige nord for hovedstaden, hvor boligpriserne traditionelt er landets højeste.

I København er de kvadratmeterpriser, ejerlejlighederne i år er handlet for, nået op over 38.000 kr., hvilket er det højeste i kommunen nogensinde.*

Se Danmarks dyreste lejligheder her

Strandpromenaden, København Ø

Danmarks for øjeblikket dyreste lejlighed ligger helt ud til Øresund ved Svanemøllen i København.

Ejerlejligheden er helt nybygget fra i år og er ifølge salgsannoncen 354 kvadratmeter stor. Pladsen fordeler sig på tre plan og syv værelser. Dertil kommer en stor terrasse.

Pris: 19,5 mio. kr.

Se lejligheden her

Hambros Alle, Hellerup

Også på Hambros Alle, hvor nogle af landets dyreste ejendomme ligger, kan man ifølge Boliga for øjeblikket blive ejer af en af de mest eksklusive lejligheder inden for landegrænserne.

Lejligheden beskrives i salgsopstillingen som “herskabs” og har blandt andet en spisestue med plads til mange gæster, walk in-closet og adgang til egen have.

Pris: 17,9 mio. kr.

Se lejligheden her

Strandgade, København K

207 kvadratmeter i fjerde sals højde og udsigten til Nyhavn og Operaen er sandsynligvis blandt årsagerne til, at denne lejlighed i Københavns inderste indre er at finde blandt landets dyreste.

Lejligheden har elevator, der fører direkte op i lejligheden og blandt andet også walk in-closet, fransk altan og fire værelser.

Pris: 17,75 mio. kr.

Se lejligheden her

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christina Sederqvist: Dine 10...
bt.dk
Ståle nød sin offensiv: 'Et skridt i...
bt.dk
Politiet med kryptisk udtalelse om...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx