Af Huxi Bach - 16/11-15 07:52

Huxi Bach: - Nu stemmer jeg nej i ren trodsHuxi Bach: - Nu stemmer jeg nej i ren trods

KLUMME: - Det er gået op for mig, at jeg både er pædofil, børnelokker, tilhænger af trafficking og cyberkriminel. Det mener Socialdemokratiet, SF og De Radikale.

storybild

Det har været en frygtelig uge. For det er gået op for mig, at jeg både er pædofil, børnelokker, tilhænger af trafficking og cyberkriminel. Det mener Socialdemokratiet, SF og De Radikale.

Jeg har været i syv sind om hvad jeg skulle stemme den 3. december, og derfor så jeg frem til at både ja- og nej-siden gik i gang med deres kampagner, så jeg kunne tage et oplyst valg. Men så langt nåede jeg aldrig - for nu stemmer jeg nej i ren trods!

Huxi Bach: Dobbelt Straf Til Alle
Huxi Bach: Dobbelt Straf Til Alle

Huxi Bach: Man sætter da nazi efter alt farligt?
Huxi Bach: Man sætter da nazi efter alt farligt?

Socialdemokraterne lagde fra kaj med en plakat af en 3-4 årig pige med sløret ansigt og teksten: ”hjælp politiet med at optrevle pædofile netværk – stem ja.”
Ud af det kan man jo lede, at hvis man stemmer nej, så vil man aktivt prøve at forhindre politiet i at optrevle pædofile netværk. Og hvem gør dog det? Pædofile!

SFs Margrete Auken fulgte op med en plakat i samme dur, hvor hun fortæller at et ja 3 december er et ja til at stoppe trafficking af kvinder. Ergo er et nej, at støtte trafficking. Så valget er vel nemt?!

KLUMME: Socialmasochisterne
KLUMME: Socialmasochisterne

KLUMME: Politiske overmennesker
KLUMME: Politiske overmennesker

Som tredje skud i raketten kom radikal ungdom på banen med deres slagnummer af en plakat: ”hvad får du ved et nej? Begejstrede børnelokkere!”. Så skulle den sæk være snøret.

Efter at have set ja-fløjens bedste(!) argumenter, var jeg ikke i tvivl. Det bliver et nej. For hvis de ikke kan komme op med andet noget så bizart og plat som det, så er det oplyste valg, IKKE at stemme på nogen, som tilsyneladende er i panik. Eller faktisk mener, at man er pædofil, hvis man stemmer nej. Begge dele er kuk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I denne uge er der fest på...
bt.dk
Efter hård kritik af...
bt.dk
Tricktyvene er gået digitalt: Køber...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx