Af - 22/07-16 13:24

Sommer i Danmark: Derfor skal du dyrke sex i det friSommer i Danmark: Derfor skal du dyrke sex i det fri

Det er endelig sommer i Danmark, der er hormoner i luften og flotte mænd er på stranden med bar overkrop for at bade… nej vent, for at fange vand-Pokémons.

storybild

(Billede: Scanpix/arkiv)

BLOG: Uanset hvad de kære mænd laver, så er der liderlighed i luften. Og det giver anledning til at skrue ekstra op for sexlivet. Så vil du have din kæreste med på en tur ud i det fri, så vis ham eller hende det her.

Miss Lara fra missgrey.dk kommer her med 3 personlige grunde til at prøve sex i det fri:

1. Du risikerer at blive opdaget

Den følelse, det giver dig at tænke: ”Shit, bliver vi opdaget”, skal du IKKE undervurdere. Hver gang jeg har prøvet kræfter med sex i det fri, føler jeg en anden spænding, og det giver en pirrende fornemmelse sammen med min flirt eller kæreste.

Så undervurder ikke det, at du får sat ekstra gang i nerverne, når du er i gang med aktiviteterne på et offentligt sted. Husk dog på, at nogle mennesker kan blive stødt. Jeg plejer derfor at gå efter steder, som jeg ved er ret afbefolkede, men hvor jeg også ved, at der indimellem kan dukke nogen op.

LÆS OGSÅ: Prøv et frækt Photoshoot i det fri

2. Du får virkelig lov til at prøve din kreativitet af – ”Be Creative”

Og det gør du på to måder.

For det første kan du være kreativ i forhold til at vælge stedet. Der er skov, strand, parker, svigermors have – ja, du vælger faktisk selv. Og så er der det andet. Du kan nemlig - og skal - være kreativ med din sexstilling.

Jeg har før kastet mig ud i at dyrke sex på kølerhjelmen af en bil. Og lad os bare sige, at det var noget andet end at gøre det i privaten på et blødt underlag. Her var jeg nødt til at være kreativ med min fyr, og vi fandt hurtigt en meget oplagt stilling med mig siddende på kølerhjelmen. Dog er der mange stillinger, du kan komme igennem på og i en bil. Her handler det først og fremmest om fantasi før action!

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan får I god bilsex

3. Det giver bare lidt mere til selvtilliden

Jeg gør virkelig meget ud af, at mit sexliv ikke bliver kedeligt. Og det synes jeg, de fleste skylder sig selv at tænke over.

Når du har haft sex i det fri, giver det dig en federe selvfølelse, fordi du har prøvet noget nyt af og på samme tid, så er det bare en federe historie at fortælle veninderne eller dine venner. Jeg elsker virkelig at komme ud af hverdagen, hvor det for mig alt for ofte bliver for ensformigt.

Kom ud af komfortzonen og få action på!

Så mit råd er at komme i gang – følelsen af at blive opdaget, vil jeg klart sige, er den, jeg tænder mest på. Men når musikken spiller, og du er i gang med din kæreste eller flirt, så giver det en helt anden oplevelse på kontoen, som jeg synes, alle skylder sig selv at prøve af. Jeg kender en del, som ikke tør eller ikke mener, det kan give den der AHA-følelse. Men det passer ikke. For tro mig, den følelse vil du få uanset hvad, og jeg ved, at den er vanedannende.

Her kommer du virkelig ud af hverdage - om det er en romantisk picnic, der starter det eller dyrisk sex på en kølerhjelm. Du bestemmer helt selv spillereglerne for at komme i gang. Så næste gang solen står højt på himlen her i Danmark, så tag kæresten under armen og kom UD!

LÆS OGSÅ: Min hede sommerromance

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx