Af - 15/12-15 14:40

Derfor skifter dine venner til underligt profilbillede lige nuDerfor skifter dine venner til underligt profilbillede lige nu

Undrer du dig også over mærkeligt lyssværd på dine venners profilbilleder?

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du ikke er den helt store Star Wars-fan undrer du dig nok over, at dine venner pludselig har et lyssværd på deres profilbillede. Men det er i anledningen af at den nye Star Wars film, The Force Awakens, har verdenspremiere i morgen, onsdag.

Så hvis du er stor Star Wars-fan eller bare vil lade som om, at du er, kan du altså nemt få et sejt lyssværd sat ind på dit profilbillede.

GALLERI: Her er alt det grej, man kan drømme om som Star Wars-fan
GALLERI: Her er alt det grej, man kan drømme om som Star Wars-fan

Du kan endda indstille lyssværdet til at forsvinde igen efter for eksempel en time, en dag, en uge - eller hvis du er stor fan: aldrig.

Hvis du gerne selv vil have et Star Wars-inspireret profilbillede, så skal kan klikke 'Try it' på opslaget fra Star Wars nederst her i artiklen.

22 ting vi ønskede os til jul i 90'erne
22 ting vi ønskede os til jul i 90'erne

Tidligere kunne man også få et profilbillede med det franske flag, da terror ramte den europæiske hovedstad i november - eller et 'regnbue-flag' da Supreme Court gjorde ægteskaber mellem folk af samme køn lovlige i hele USA.

LÆS OGSÅ: TV: TOP 3: Bedste lyssværds-scener i Star Wars

LÆS OGSÅ: Star Wars vs. Einstein: Her er teorien der skuffer fans over hele verden

LÆS OGSÅ: Google laver løjer med dig. Har du prøvet at google denne sætning?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx