Af - 03/03-15 06:16; Opdateret: 03/03-15 10:55

Den digitale børnelokker er snedigere end du trorDen digitale børnelokker er snedigere end du tror

De digitale børnelokkere invaderer børneværelserne gennem de sociale medier, hvor de truer børn mellem 9 og 14 år til sexlege og voldtægter ved hjælp af manipulationer, løgne og trusler.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Når danske børn surfer rundt på de sociale medier sidder de oftest alene, og det udnytter pædofile i stigende grad. Mindst 200 børn voldtages hvert år i børneværelset.

Danmarks 20-30.000 pædofile og børn mellem 7 og 13 år forlader nemlig i disse år sammen legepladserne til fordel for de sociale medier i børneværelset, hvor digitale børnelokkere udsætter børnene for grove og alvorlige seksuelle overgreb, advarer eksperter, som metroxpress har talt med:

- Vi ved fra undersøgelser, at 200 udsættes for så grove overgreb årligt, at de er sammenlignelige med voldtægt. Men da tre ud af fire børn er tavse på grund af skam og angst, ved vi også, at der er endnu flere, fortæller netekspert, Jon Lange, Red Barnet, der oplyser, at halvdelen af hans daglige arbejde i perioder nu handler om grooming.

TV: Lotte blev lokket og truet - Var i koma i tre måneder
TV: Lotte blev lokket og truet - Var i koma i tre måneder

Hos Børns Vilkår modtager man ifølge Bente Boserup da også stadigt flere henvendelser fra børn, som ikke tør fortælle deres forældre, at de hemmeligt er blevet lokket eller truet til at vise bryster, onanere, udføre sexlege på webcam eller måske at mødes i virkeligheden:

- De pædofile er hardcore strategiske forførere. De skaber et tillidsfuldt forhold til børnene ved hjælp af tilstedeværelse, lytten, nærvær, omsorg, smiger og tilsyneladende omsorg a la 'du bør blive model, for du er så smuk', og 'jeg holder så meget af dig.

Hele processen startende fra den pædofiles første kontakt, opbygning af venskab og til de seksuelle overgreb lykkes, kaldes ifølge politiet og eksperter for grooming og kan tage enten dage eller år ifølge psykolog Kuno Sørensen.

- Den pædofiles opbygning af tillid er en forfærdelig udspekuleret proces, som alene går ud på at få dem til at vise sig nøgne, for så herefter at true med at offentliggøre alt på facebook, hvis barnet ikke herefter gør alt den voksne kræver, forklarer han.

Sådan foregår grooming

Sådan foregår grooming

Små piger skal vide alt om S/M og analsex
Små piger skal vide alt om S/M og analsex

LÆS OGSÅ: Småpiger: Man bliver meget ked af det, når man bliver kaldt en luder på Facebook

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Snapchat gjorde grin med Rihanna:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx