Af Simone Augusta Lundt - 22/05-17 21:26

To unge mænd parkerede ulovligt foran Bilka: Nu er den ene sigtet for voldTo unge mænd parkerede ulovligt foran Bilka: Nu er den ene sigtet for vold

Den 19-årige hidsede sig op.

storybild

Modelfoto

Handicappladser er forbeholdt dem, som har et handicap. Det forstod en 19-årig dansk mand tilsyneladende ikke, og han er nu blevet sigtet for vold.

Søndag formiddag kl. 10 på en parkeringsplads foran Bilka i Tilst var på ingen måde så stille, som den plejer at være. De fleste på parkeringspladsen skulle nok bare hurtigt ind og handle morgenbrød og juice, da tre mænd havnede i en ophedet diskussion.

Det skete efter en 40-årig mand i 'skarpe vendinger' bad en 19-årig mand og hans ven om at finde en anden parkeringsplads til deres BMW. De havde parkeret på en handicapplads, og var tilsyneladende ligeglad med reglerne, skriver Århus Stiftstidende.

Jette fandt flabet seddel i forruden foran i IKEA: Nu håber hun bare på én ting
Jette fandt flabet seddel i forruden foran i IKEA: Nu håber hun bare på én ting

Men venneparret nægtede at flytte deres BMW og gik ind i Bilka for at spise. Østjyllands Politi skriver i dets døgnrapport, at den 40-årige mand ikke ville finde sig i deres parkering og begyndte at ridse BMW'en med sin nøgle i 'arrigskab'.

Da de to unge mænd kom ud igen, blev de rasende, da de opdagede ridserne i bilen. Selvom det ikke var hans bil - eller ham, det havde parkeret - var det især den 19-årige, der hidsede sig op. Så meget, at han endte med at hamre sin knytnæve ind i ansigtet på den 40-årige mand.

Politi sigter Facebook-bilist for at flygte fra skadested
Politi sigter Facebook-bilist for at flygte fra skadested

'Slaget var så hårdt, at den 40-årige fik et rødt mærke og blev svimmel,' skriver Østjyllands Politi om hændelsen.

Den unge mand slap dog ikke af med det, da politiet ankom og sigtede ham for vold. Den ældre mand indvilligede i at betale for reparationerne af BMW'en, så han slap uden en anmeldelse.

LÆS OGSÅ: Politiet opfordrer Facebook-bilist til at melde sig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Kvindelige actionhelte sparker røv':...
bt.dk
Voldsomt overfald: 23-årig kvinde...
bt.dk
12-årig dreng stjal sin mors...
bt.dk
Bendtner overrasker med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx