Af - 15/09-16 08:09

Kæmpe dykkeraktion skal finde Emilie: Den største nogensindeKæmpe dykkeraktion skal finde Emilie: Den største nogensinde

60 dykkere skal finkæmme kæmpe område ved Korsør.

Bildstrecke im Grossformat »

En meget stor eftersøgning efter den forsvundne Emilie Meng finder sted på søndag, når blandt andet over 60 frivillige dykkere i kæde vil gennemdykke hele det 10 kvadratkilometer store Korsør Nor, som er det største af sin slags i Danmark.

Dykkereftersøgningen menes også at være den hidtil største nogensinde i Danmark. Det skriver Sjællandske.

Nu er der gået to måneder: Emilie-tip vælter stadig ind
Nu er der gået to måneder: Emilie-tip vælter stadig ind

Det er gruppen »Forsvundne Personer«, der står bag og har planlagt eftersøgningen, som også omfatter marinehjemmeværnet med sonarudstyr, over ti både, dykkere fra Københavns Brandvæsen, frivillige med droner, frivillige til fods og i waders samt ryttere med heste. Grundlæggeren af facebookgruppen 'Forsvundne Personer' er Sofie Sønderup, der bor i Dragør.

- Jeg har kontakt til Emilies familie, som igen og igen siger, at de er dybt taknemmelige både over politiets indsats, men også over det store arbejde, vi mange frivillige udfører i bestræbelserne på at give familien vished, siger Sofie Sønderup til Sjællandske. Hun understreger, at hun er den eneste i gruppen 'Forsvundne Personer', der har kontakt til familien.

Ny metode: - Sådan vil vi lede efter Emilie Meng
Ny metode: - Sådan vil vi lede efter Emilie Meng

Sofie Sønderup minder om 'Forsvundne Personers' motto: 'Vi fortsætter der, hvor andre giver op'. Hun håber, at de kan give politiet den besked søndag, at hele Korsør Nor er 100 procent gennemsøgt.

En af planlæggerne af den store eftersøgning er Helle Flintholm i Korsør. Sjællandske har besøgt den meget trætte men også glade 48-årige kvinde. Hun er glad over den store opbakning fra hele Danmark inklusiv de firmaer og private, der giver mad, drikke og brændstof til de mange frivillige, der udfører eftersøgningen.

Emilie Meng er sidst set i live søndag den 10. juli klokken fire om morgenen på Korsør Station.

LÆS OGSÅ: Eks-drabschef om Emilie: Her er, hvad politiet arbejder ud fra, men ikke tør sige

LÆS OGSÅ: Beløbet vokser og vokser: Så stor er dusøren nu for spor om Emilies forsvinden

LÆS OGSÅ: Haveforeninger gav ikke nye spor i Emilie-sagen

LÆS OGSÅ: Politiet har finkæmmet område: - Détte er vi sikre på i Emilie-sagen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx