Af - 11/12-15 17:03

Kender du en mand med denne tatovering?Kender du en mand med denne tatovering?

Politiet kan ikke identificere en svært tilskadekommen mand, og har derfor offentliggjort dette billede for at finde pårørende.

storybild

Politifoto.

En mand på mellem 30 og 40 år ligger lige nu bevidstløs på Rigshospitalet efter en ulykke, og politiet har problemer med at identificere ham.

Manden faldt i vandet i Hvidovre om eftermiddagen 7. december, og blev efterfølgende reddet op af forbipasserende.

Men han er stadig i kritisk tilstand, og Københavns vestegns Politi forsøger at komme i kontakt med hans pårørende.


Politiets pressemeddelelse om sagen:

Københavns Vestegns Politi efterlyser pårørende til en mand, som er indlagt på Rigshospitalet efter en ulykke ved Avedøre Tværvej v. Voldgaden i Hvidovre mandag den 7. december 2015 ca. kl. 1320. Manden var faldet i vandet og blev reddet op af tililende borgere og brandvæsen. Hans tilstand er kritisk, hvorfor politiet ønsker at komme i kontakt med mandens familie eller andre, som kender hans identitet.

Karakteristisk tatovering
Københavns Vestegns Politi vælger nu, i forsøget på at få fastslået mandens identitet, at offentliggøre foto af en karakteristisk tatovering manden har på den venstre hofte. (se foto)

Manden beskrives som værende:

Mand, Nordafrikansk af udseende, 30-40 år, 180-185 cm, alm. af bygning. Han har mellemlangt sort kruset ”afro” hår og brune øjne. Han har en tatovering på venstre hofte forestillende 3 balloner – 2 blå og 1 gul (den gule alene i omrids). Han var iført sorte bukser af mærket ”Kappa”, sort hættetrøje, sort lang frakke, sorte sko og rød/sort stribede handsker uden fingre og med et dødningehoved på håndryggen.

Har du oplysninger der kan hjælpe politiet videre i forhold til at få fastslået mandens identitet – ring da til Københavns Vestegns Politi på 43861448.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Riskær tvunget til at brænde tonsvis...
bt.dk
Mens du sov: Forrygende Norge slår...
bt.dk
38-årig kvinde indlagt: Stukket ned...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx