Af Katrine Frederikke Wandrup - 24/03-18 14:42; Opdateret: 24/03-18 15:01

Klar til sommer? Der er snart gratis is i hele landetKlar til sommer? Der er snart gratis is i hele landet

Traditionen tro kan du søndag få en gratis is til at kickstarte din sommer.

storybild

Billedet her er fra 7-Eleven på Købmagergade i marts 2017, hvor masser af mennesker havde stillet sig i kø for at få fingrene i en gratis is. (Billede: Jens Astrup)

Kalenderen siger forår, og det betyder en forsmag på sommerens mange is. Søndag den 25. marts uddeler Frisko traditionen tro 100.000 gratis is ved 7-Eleven-butikker over hele landet.

Det sker i anledningen af, at vi natten mellem lørdag og søndag sætter uret en time frem og dermed går over til sommertid.

Men du skal nok være hurtig, hvis du vil nå at få fingrene i en af de kolde delikatesser. De gratis is bliver delt ud fra klokken 12, og hvis man skal dømme ud fra tidligere år, så er der rift om isene.

Også Frisko selv forventer, at isene vil blive revet væk af de sommer-hungrende danskere.

»Vi glæder os meget til at give mange danskerne en god start på is-sæsonen på næste søndag. Og jeg er ikke i tvivl om, at selvom at forårsvejret lader vente på sig, skal der nok komme fart på is-uddelingen i landets 7-Eleven butikker,« siger Ditte Meyer, Brand Manager hos Frisko i en pressemeddelelse.

På Facebook-begivenheden for den gratis is-uddeling har blot 860 personer sat sig som 'deltager', og derfor burde der være rigeligt med gratis is til alle dem, som bor i nærheden af en 7-Eleven.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Så gode venner er...
bt.dk
Ekspert efter næsten 10 år i sit...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx