Af - 09/07-14 08:24; Opdateret: 09/07-14 11:07

Afsted til vandet: Her er Danmarks bedste strande lige nuAfsted til vandet: Her er Danmarks bedste strande lige nu

Fra i dag bliver det særdeles godt vejr. Metroxpress guider til den bedste badetur

storybild

(Billede: Polfoto)

Med op til 28 grader onsdag er den største bekymring, som sommerferiefrie danskere bør have, at finde den strand, hvor det meste af dagen skal tilbringes.

Og da det lækre sommervejr ser ud til at fortsætte indtil søndag, bliver der rig mulighed for at aflægge flere strande et besøg.

Regnen er aflyst: Her bliver det 30 grader og badevejr i stedet
Regnen er aflyst: Her bliver det 30 grader og badevejr i stedet

Ifølge Danmarks nationale turismeorganisation VisitDenmark har vi mindst 17 strande, som er værd at prale med. Med udgangspunkt i dem, har metroxpress fundet de aktuelle badevandstemperaturer, så den perfekte strandtur kan planlægges.

- Man skal ikke køre langt, før man er ved et godt badested i Danmark, siger Kommunikations- og pressechef i VistiDenmark, Mikkel Thrane, og forklarer, hvad der ligger til grund for den officielle liste, som bliver opdateret hvert år.

- Listen har vi genereret ud fra, hvad vi ved er de mest kendt og populære strande. Udgangspunktet er, at der er rent badevand, og at der er rart at være. Mange steder har deres eget særpræg - nogle strande har klitter, andre er børnevenlige og nogle har gode parkeringsforhold, siger han.

Af de 17 strande på listen, er det på Gudmindrup Strand, at den højeste badevands-temperatur blev målt tirsdag klokken 13.

Se de aktuelle temperaturer her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx